Nagrade

Nagradnjača: Artan Lili i Letarg u Klubu

Foto: https://www.facebook.com/grupaartanlili
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: https://www.facebook.com/grupaartanlili
Foto: https://www.facebook.com/grupaartanlili

Noise-pop grupa Artan Lili oformila se 2013. godine u Beogradu, a publiku je osvojila već sa svojim prvim singl-spotom za pjesmu Džoni. Na našim prostorima su nastupali u sklopu TAM-TAM festivala na Hvaru, a za one koje su to propustili dobra je vijest da konačno nastupaju i u našem glavnom gradu. Artan Lili dolazi u zagrebački klub Klub ovog petka, 28. studenog, i to u već uhodanoj postavi s Romanom Kasumović za mikrofonom, Draganom Kneževićem za gitarom, Markom Ajkovićem na bubnjevima i Bojanom Slačalom za basom i vokalima.

Nakon pjesme Džoni, objavili su i niz drugih zaraznih i bučnih pjesama kao što Srce, Najbolje što znam i Nije teško kad se mora. Nedavno su objavili i najnoviji videospot za pjesmu Ispod kože u režiji Marine Uzelac, a bend u Zagreb dolazi promovirati album na kojem se nalazi dvanaest pjesama koje će biti sukcesivno objavljene u određenom periodu, a za sada se sedam pjesama može preslušati ili besplatno preuzeti uz minimalnu novčanu naknadu preko profila benda na stranici bandcamp.com.

Kao predgrupa će nastupati indie pop rock Letarg, odnosno bend čije ime skriva kantautora Brunu Antolića i druge s kojima je radio na svojim prvom EP-u pod nazivom „Paravan“, a to su Ivan Horvatić (bubanj/klavir), Miran Katar (bass), Rajna Hraščanec (vokal) i Ivan Gundić kao Letargov zli alter-ego (intro “Glas”). Uz Letarga, na EP-u glazbu potpisuju i Ivan Horvatić te Miran Katar. Bruni Antoliću je ovo prvi glazbeni uradak nakon raspada benda Suho Grlo Nos, a njegov se opus nastavio razvijati prema malo mekanijem zvuku.

Ziher vam dijeli 2×2 upada za koncert. U komentaru ispod članka ostavite vaše ime i prezime, dan prije koncerta izvlačimo dobitnike koje ćemo objaviti i na našoj facebook stranici. Za one koji ne budu sretni dobitnici, ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 35kn, dok će na dan koncerta ( ako ih ostane) cijena ulaznica biti 45kn. Broj ulaznica je zbog kapaciteta Kluba ograničen na 140, a možete ih kupiti na službenim prodajnim mjestima (Tvornica Kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop i preko Entrio servisa.)

Be social

Komentari