Nagrade

Nagradnjača: CFSN-ov MASKEN’BASS šestu godinu zaredom

Foto: cfsn
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: cfsn
Foto: cfsn

Najplesniji zagrebački maskenbal održati će se šesti put 13. veljače, a već treće godine zaredom u prostorima bivše tvornice Katran. Na velikom partyju plesat će se u obje sobe. U maloj će nastupiti DJ Stanko Bondža, dok je velika rezervirana za CFSN DJs ekipu – Æon aka Foil, Funk Guru & phillipe.

Hrvat ste, školovani ste skoro pa u opata, malo falilo da pohađate isusovački licej, bivali išibani na satovima vjeronauka. Učeni ste da volite samo jednu osobu do kraja života, stvorite heteroseksulni odnos i brojčanu obitelj. Prepustimo obitelj humoru Montey Pythonovaca, a ljubav satiričnom Valentinovu pa neka skuplja mrvice petka. Nismo golubovi da skupljamo mrvice i ostajemo vjerni svom partneru do kraja života.

U tu svrhu i u to ime, CFSN i SSI vas žele pozvati na masovno vjenčavanje, gdje ste u mogućnosti da se pooženite sa svima s kojima to želite, prijateljem, prijateljicom, novostečenim prijateljem ili prijateljicom, a može i u troje, četvero.

Destrukcija i razaranje su konstitutivni, ravnopravni elementi života i razvoja prirode i društva. Neka ime MASKEN’BASS-a ove godine kotira, odnosno bude slavljeno kao sinonim za najgori razvrat na petak 13-i. Ljubite bližnje i one malo manje bližnje svoje, povedite ih do našeg oltara niskih strasti i rezervirajte za vječnost koja traje samo jednu noć.

Petak definitivno nije vrijeme za sklapanje važnih poslova. Ako želite pobijediti petak 13-i, pokažite mu zube i dokažite da ste gori od njega. Ostavite svoj ego doma, pozovite sve simpatije na ovu našu crnu misu nevjere i raskalašite se s nama na ovu ne-svetu razvratnu noć.

A subota? U subotu kao da se ništa desilo nije. Valentinovo neka liječi, ljubav je opet uzvišena i zatupljujuća, a dosadna monogamija vas ponovno ne razdvaja te ste opet spremni na raznovrsne Ljubavne Brodolome.

Ziher će dvoje sretnika na nesretni petak 13.-i dati 2×1 upad, a sretnik na nesretan dan možete postati ako imenom i prezimenom komentirate članak. Da li ste sretni provjerite na Ziher fejsu na nesretni dan.

Be social

Komentari