Nagrade

Nagradnjača: Rusti i Nikki Louder u Klubu

Foto: facebook.com/ Klub
Vrijeme čitanja: 2 minute

 

Foto: facebook.com/ Klub
Foto: facebook.com/ Klub

Još jedan odličan koncert u Klubu, i to u sklopu proslave 18. rođendana Radio Studenta. Nakon koncerta vas zabavljaju zvuci indieja u odabiru DJ-eva iz Joyridea! Budite brzi jer dijelimo upade za sutra!

Nikki Louder

Nikki Louder je kaotični noise rock trio iz okoline Kamnika, Slovenija, koji ima iza sebe preko 150 koncerata po teritoriju ex-Yu, a i više turneja po srednjoj Europi i UK. Nikki Louder si za svoja tri dugometražna albuma zaslužuju titulu prvaka slovenačkog bučnog noise-rocka. Svog slušatelja rešetaju brzim, prljavim rafalima energije koju daju naglašeno bubnjanje i gitarska buka, povremeno usporavajući u melodiozne prijelaze, samo da bi uzeli predah za novi val grmljavine koja buši zvučnike, dok povremeno deranje povrh svega začini pjesme baš kako treba. 
Unatoč svom tom hardcore / math / noise kaosu koji nosi njihov zvuk, što je izraženo i u nadrealnim tekstovima pjesama, sve skupa ipak ima savršenog glazbenog smisla, čvrsto je povezan u cjelinu i pruža vrhunsko slušateljsko iskustvo, što je često tvrd orah za većinu bendova koji pokušavaju iskombinirati toliko različitosti odjednom. Svakako bend svetskog formata.

Nikki Louder su: Blaž Sever – gitara, vokal Peter Cerar – bas gitara Luka Cerar – bubnjevi

Rusti

Rusti je ne više toliko mladi indie/noise/punk/rock bend iz Kutine. Postoji od 5. mjeseca 2013. godine, a ovo im je već treći nastup u klubu Klub. Do sad su imali nekoliko koncerata u Kutinskoj Baraci i Mini Film Festivalu u Kutini s Miki Solusom te rasprodani Klub kad su nastupali zajedno s Vlasta Popić i kao support britanskom Johnny Foreigneru u Zagrebu i austrijskoj Robotri u Osijeku.
Glazba koju Rusti stvara može se opisati kao indie rock prožet noiseom i punk energijom pa se tako savršeno uklapaju u ovu hrvatsko-slovensku noise kombinaciju.

-> Pročitajte Ziherov intervju s bendom Rusti!

Ulaznice za koncert su u pretprodaji po cijeni od 20kn dok će na ulazu biti 25kn, a kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima (Tvornica Kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop i putem Entrio servisa). Ziher za vas ima 3×2 upada za sutrašnji koncert! Zato brzo u komentaru ostavite svoje ime i prezime i pratite našu facebook stranicu gdje ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

Be social

Komentari