Glazba

Najava – Gatuzova koncertna promocija albuma ‘Gdje idemo’

Foto: facebook.com/Gatuzo Zagreb
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/Gatuzo Zagreb
Foto: facebook.com/Gatuzo Zagreb

Eksplozivni rock dvojac Gatuzo, ove subote u Art kinu Grič predstavlja novi album “Gdje idemo”. Damir Trkulja, bivši gitarist Majki i Goran Martinjak već deset godina zajedno stvaraju energični rokenrol. Da im to odlično ide ne pokazuju samo tri albuma (“Noge/ruke/glava” , “!” i  “Gdje idemo”) uz stotine koncerata u klubovima i na većini bitnih glazbenih festivala nego i brojne nagrade. 2007. im je dodijeljena nagrada Hrvatske Glazbene Unije za najbolji mladi RnR bend, uz Porin za najbolji alternativni album. Težnja benda je da u dvočlanom postavu zvuči upotpunjeno i da slušateljima benda prenese svoj zvuk koji opisuju eksplozivnim rockom kojeg krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

Foto:facebook.com/Big strip Gorila bend
Foto:facebook.com/Big strip Gorila bend

Kao predgrupa nastupit će mladi, energični zoo rock bend Big Strip Gorila koji na domaćoj glazbenoj sceni postoji već dvije godine. Bend čine Marko Jankek (vokal, ritam gitara), Mate Palestrina Mazić (solo gitara, prateći vokal), Mateo Patekar (bubnjevi) i Tomislav Čanković (bas gitara).Iza sebe imaju jedno studijsko izdanje u obliku kratkog EP-a i mnoštvo odsviranih koncerata (Mars Moon Fest, Emergenza, Ferragosto Jam5, Demo Fest Banja Luka, Terraneo).

Kao još jednu zanimljivost i povod publici da posjete koncert Gatuza je najavljeno snimanje cjelokupnog nastupa kao i reakcije publike. Video materijali zabilježeni na koncertu iskoristi će se za videospot novog singla ‘Kad mozak izgori‘ koji će se ubrzo nakon koncerta pojaviti u medijima, socijalnim mrežama i internet video kanalima.

Ulaznice za koncert Gatuza i Big Strip Gorile mogu se kupiti po cijeni od 35 kuna u Dirty old shopu (Tratinska 22) i Rockmark knjižari (Berislavićeva 13). Ulaznice će se moći kupiti i na ulazu po istoj cijeni. Vrata kina Grič za publiku se otvaraju u 21:30 sati, dok se početak koncerta najavljuje za 22 sata.

Be social

Komentari