Glazba

Najava: Sabaton i Eluveitie za tjedan dana u Tvornici!

Vrijeme čitanja: 2 minute

Sabaton 01Zagreb će 13. ožujka 2013. ponovo ugostiti švedsku power metal senzaciju Sabaton. Da je ljubav između Sabatona i domaće publika velika potvrdio je svaki od njihova tri prethodna gostovanja. Stoga ne čudi da je gotovo nemoguće zamisliti njihovu turneju, a da svoje mjesto na njoj ne pronađe i Hrvatska.

Ipak, neke stvari su se tijekom godina promijenile. Dok su na prvi nastup dolazili kao potpuno nepoznat bend, na ovaj nam dolaze sa statusom jedne od najvećih svjetskih heavy metal atrakcija. Prodaja albuma doseže zlatne naklade, u ulozi headlinera nastupaju na najvećim svjetskim festivalima, a većina koncerata im biva rasprodana u rekordnim rokovima. Posjetitelji njihovog prethodnog veličanstvenog koncerta u zagrebačkoj Tvornici, mogli su se uvjeriti u moć i snagu njihovog live nastupa, pa smo sigurni da će i ovaj put opravdati titulu najboljeg live metal benda na koju im je dodijelio ugledni magazine Metal Hammer.

Daleko od toga da je Sabaton jedina atrakcija ovog koncerta. Sa sobom dovode i naše stare i drage goste – Eluveitie, koji svojom jedinstvenom kombinacijom keltskih folk melodija i melodičnog death metala hara po top listama i pozornicama širom svijeta. Eluveitie su bend koji, dokazano na prijašnjim koncertima, ima velik broj fanova u Hrvatskoj koji će se zasigurno potruditi da im i ovo gostovanje ostane u divnom sjećanju. Večer će otvoriti Wisdom koji u svojoj karijeri već imaju nastupe s legendama poput Iron Maiden i Judas Priest.

Upad u pretprodaji: 160 kuna, na dan koncerta na blagajni kluba: 180 kuna.

Pretprodajna mjesta:
Sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

ZAGREB:
Klub Močvara, Trnjanski nasip bb
Maldoror, Lopašićeva 3
Tvornica Kulture, Lj.Posavskog 1
Dirty Old Shop, Tratinska 22
Rockmark, Berislavićeva 13
Dancing Bear, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

SPLIT: Dallas Music Shop, Narodni trg 14
ZADAR: Dallas Music Shop, Široka ulica 2
RIJEKA: Dallas Music Shop, Splitska 2a
ŠIBENIK: Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4
OSIJEK: Dancing Bear, Trg Ante Starčevića bb (pothodnik)

Za posjetitelje koji nisu u mogućnosti kupiti kartu na navedenim pretprodajnim mjestima postoji opcija direktne narudžbe i dostave poštom. Za sve informacije i narudžbe javite se na bobometalsoundmagazine.com

Be social

Komentari