advent
4. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Glazba

Natali Dizdar objavila novi termin odgođenog koncerta

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Koncert Natali Dizdar koji je trebao biti održan za Valentinovo, novi termin dobio je prigodno u dane oko obilježavanja još jednog posebnog dana – Dana žena te će se održati u petak 11. ožujka u Tvornici kulture.

Bit će to prilika da Natali pred publikom izvede uspješnice koje posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme Kad mislim na to ili singlova koje je objavila u sklopu projekta BETI – Slobodna ili aktualnog Bez ljubavi.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastitom solo aranžmanu. Nakon turneje po Hrvatskoj i regiji Dan žena pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.

„Veselim se napokon nastupiti u Tvornici. U 2022. ušla sam s nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam slijede neki bolji dani, a takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu do kojeg nestrpljivo odborjavam dane.” – rekla je Natali.

Posljednji kontingent ulaznica je u prodaji. Ulaznice po povoljnijoj cijeni od 100 kuna možete potražiti do 1. ožujka, a nakon toga cijena raste na 120 kuna. Ulaznce su dostupne u sustavu Entrio.

Ulaz na koncert biti će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati.

(Visited 69 times, 2 visits today)
Be social

Komentari