Film

Netflix za studeni najavljuje novi film braće Coen i priču o Orsonu Wellesu

Foto: YouTube screenshot / The Ballad of Buster Scruggs
Vrijeme čitanja: 2 minute

Veliki mjesec je pred najpopularnijim streaming servisom jer glavni ljudi Netflixa najavljuju neke od najvećih naslova u njihovoj povijesti, piše Indie Wire. Tako će ovaj mjesec svi korisnici Netflixa moći uživati u sedam naslova. Neki od njih su filmovi starijeg datuma, no neki su posve recentni.

Mistika, horori i drame

Prvi je tako mistični Cloverfield iz 2008. godine kojeg već sada možete pogledati, a pogotovo ako ste ljubitelj rada J.J. Abramsa.

Film Cam (2018) Daniela Goldhabera je svojevrsni egzistencijalistički horor koji govori o današnjem svijetu prepunom društvenih mreža, kamera i online odnosa. Film, prema najavama, ima pravu lynchovsku atmosferu pa svi ljubitelji ovakve tematike moraju zapisati datum 16. studenog kada ćete ga moći i pogledati.

Osvježenje s Cannes Film Festivala Happy as Lazzaro (2018) u režiji Alice Rohrwacher. Talijanska redateljica i dalje nastavlja s odličnim filmovima nakon izuzetno uspješnih The Wonders i Heavenly Body. Film će se na Netflixu pojaviti posljednjeg dana u mjesecu.

Legendarna drama Dobri Will Hunting s Mattom Damonom, Robinom Williamsom i Benom Affleckom vratit će nas u devedesete kad je film postigao veliki kritički i komercijalni uspjeh. Film je režirao Gus Van Sant, a već ga sada možete pronaći na Netflixu.

Povratak braće Coen

Dokumentaristički pristup Orsonu Wellesu i njegovom radu dobili smo kroz The Other Side of the Wind/They’ll Love Me When I’m Dead koji se od 2. studenog nalazi na streaming servisu.

Braća Coen su se vratila s western-komedijom The Ballad of Buster Scruggs u kojem glavne uloge imaju Liam neeson i James Franco, a film na Netflix dolazi 16. studenog.

Za kraj, Netflix nudi jedan od najboljih SF drama 21. stoljeća – Djeca čovječanstva Alfonsa Cuarona. Snimljen prije 12 godina, film je odmah postao obožavan od strane kritičara, a smještanje u realne okvire budućnosti dobili smo film o našem svijetu kojeg svi ljubitelji distopije moraju pogledati. Film je dostupan na Netflixu.

Be social

Komentari