Istaknuto
16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

23.08.2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Čudnovata obitelj gotičara, obitelj Addams, već desetljećima golica maštu publike sa svojim neobičnostima. Provjerite s nama sve njihove verzije.

Glazba

Nipplepeople ovaj vikend na HGF festivalu

21.07.2021. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

HGF Zabok jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala nove glazbe. Prvi je festival održan davne 1996. godine, kad je više od 5000 bendova poslalo svoje glazbene uratke kako bi sudjelovali na festivalu.

Ovogodišnje je izdanje festivala već 25. po redu, a na lineupu će se naći Nipplepeople koji nastupa ovog petka, 23. srpnja u 21.30 sati. Koncert će se održati u zabočkom reGARDEN-u.

Nipplepeople maskirani je electro pop duo široj javnosti poznat po svom hitu Sutra i obradi pjesme Frka Zdenke Kovačiček. Put im je prema slavi otvorila upravo obrada Frke zbog koje su stvorili obožavatelje diljem regije. Nastupi na velikim festivalima nisu im strani pa se tako mogu pohvaliti nastupima na EXITu, Sea Dance festivalu, Sea Staru i drugima, također su bili predgrupa grupama Hurts, Faithless i StereoMCs.

Iz organizacije festivala pozivaju demo bendove da prate njihove Facebook i web stranice jer se objava natječaja očekuje 24. srpnja ove godine. Također napominju da će se festival održati uz poštivanje svih aktualnih epidemioloških mjera.

(Visited 161 times, 5 visits today)

Komentari