Istaknuto
24.09.2022.

Vrijeme čitanja: 2 minute Vizual Igora Jurilja (Yellow Yuri) ušao u natjecanju za službenu naslovnicu singla Hold Me Closer Eltona Johna i Britney Spears. Glasovanje traje još tri dana, do 26. rujna, a u nastavku saznajte kako dati glas našem novinaru i ilustratoru.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Drito iz Tvornice u petom izdanju ovaj vikend u Tvornici kulture

21.01.2020. Ziher.hrFoto: Martina Trbuščić/Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Drito iz Tvornice u svom petom izdanju ne štedi na lineupu pa će tako Tvornicu u dva dana pohoditi najveća regionalna imena iz područja rapa i trapa.

Neslužbeni naziv festivala je i Rap Oscars jer se publici u Tvornici svi žele dokazati kao najbolji izvođač regije.

Petak, 24. siječnja, rezerviran je za ljubitelje tvrđeg đira pa taj dan nastupaju Tram 11, Stoka & Nered, Edo Maajka, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Grše i 30zona.

U subotu 25. siječnja na pozornicu Tvornice dolaze Vojko V, High5, Buntai, Bekfleš, Mimi Mercedez, Klinac i z++ kao kombinacija trap lordova i novih nada regionalne scene.

Za prvi dan ostalo je vrlo malo ulaznica, dok je subota rasprodana. U pretprodaji dnevne ulaznice koštaju 80 kn, dok će na dan biti 100 kuna.

Satnicu za oba dana pogledaj ovdje –> Satnica: Drito iz Tvornice 

(Visited 242 times, 5 visits today)

Komentari