Istaknuto
16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

23.08.2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Čudnovata obitelj gotičara, obitelj Addams, već desetljećima golica maštu publike sa svojim neobičnostima. Provjerite s nama sve njihove verzije.

Glazba

Nova glazba: Mnogi Drugi, Tús Nua, M.O.R.T. , Overflow, Sacher i drugi

13.11.2019. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna je Osim kad ne benda Tate Romanova.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Mnogi Drugi, M.O.R.T., Sacher, Tús Nua, Overflow, Dregermajster, The Siids, Željka Večerin Že i Pavel.

Strane preporuke za slušanje ovog tjedna Taylor Hawkins & The Coattail Riders, Ozzy Osbourne, Beck, Robbie Williams i Rod Stewart.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

Taylor Hawkins & The Coattail Riders – I Really Blew It

Bubnjar Foo Fightersa ima i svoj projekt Taylor Hawkins & The Coattail Riders. I Really Blew It nalazi se na albumu “Get The Money” a kao gost se pojavljuje i Dave Grohl.

Ozzy Osbourne – Under The Graveyard

Under The Graveyard je singl kojim Ozzy Osbourne prekida devetogodišnju diskografsku pauzu i najavljuje svoj novi album.

Beck – Dark Places

Pjesma Dark Places najavljuje novi album nazvan “Hyperspace” kojeg će Beck objaviti uskoro, 22. studenog.

Rod Stewart – Stop Loving Her Today

Rod Stewart će 22. studenog objaviti novi album “You’re In My Heart: Rod Stewart With The Royal Philharmonic Orchestra”. Sadržavat će neke stare pjesme ali i novu Stop Loving Her Today.

Robbie Williams – Rudolph

Robbie Williams priprema objavu svog božićnog albuma za 22. studenog. Zvat će se “The Christmas Present”, a na izdanju će se naći Rudolph.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

(Visited 1.243 times, 1 visits today)

Komentari