nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Glazba

Nova glazba: Mr. Lee & IvaneSky, The Strange i drugi

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Nova glazba i ovoga tjedna donosi izbor najzanimljivijih novih singlova po izboru glazbene redakcije. Glasovanje za singl tjedna traje od srijede do srijede, a pobjednički singl mjeseca, koji bira naša glazbena redakcija, automatski ulazi u konkurenciju za singl godine. Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Pobjednički singl prošlog tjedna je Vinko Ćemeraš & Talvi TuuliIzgubiti neću dah ft. Petra Perišić.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Sindrom Z, Mr.Lee & IvaneSky, The Strange i Bruno Mičetić Quintet.

Aktualnosti u svijetu strane glazbe možete pratiti u našoj mjesečnoj rubrici Mjesečna Doza Popa.


Glazbene novitete s domaće i regionalne scene možete nam slati na desk@ziher.hr s naznakom ‘Za novu glazbu’.


Domaća i regionalna scena

Mr.Lee & IvaneSky – Gundruk

Glazbena podloga autora Mr. Lee & IvaneSky uz vizual art direktora Saše Hessa postaje jedinstvena audiovizualna pozivnica za već dugo najavljivani spektakl vjenčanja koji će se održati na otoku San Marino, 4. rujna ove godine.

The Strange – Not Now Not Ever

The Strange predstavljaju novi singl Not Now Not Ever u paketu s istoimenim EP izdanjem. Premijerni singl s EP-a dolazi u pratnji zaigranog spota po ideji Dalibora Pavičića koji ga je osmislio, dok montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo.

Bruno Mičetić Quintet – Moments

Pjesma Moments posvećena je Nacionalnom parku Risnjak, a videospot je snimljen za vrijeme jazz koncerta koji je Bruno Mičetić sa svojim Quintetom održao u Nacionalnom parku Risnjak prije mjesec dana u sklopu projekta „Melodije nacionalnih parkova”.

Sindrom Z ft. Chutx – Limunada

Sarajevski indie rock bend Sindrom Z koji je u suradnji s Chutxom predstavio je novi singl pod nazivom Limunada.

 

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

Be social

Komentari