Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Nova glazba: Kandžija, Psihomodo Pop, Rezerve, Paraf i drugi

20.11.2019. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna je Dim grupe Overflow.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Kandžija, Lu Jakelić, Miki Solus, Psihomodo Pop, Paraf, Rezerve, Anatron, Damir Avdić, Insan te Gile & Magic Bush.

U preporuci za stranu glazbu poslušajte Modest Mouse, Wolf Parade, Grimes, Algiers i Tindersticks.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

Modest Mouse – Ice Cream Party

Modest Mouse su objavili spot za nimalo partijanerski singl Ice Cream Party. To im je treći singl u ovoj godini, no vijesti o novom albumu još nema. Posljednje dugosvirajuće izdanje “Strangers to Ourselves” izašlo je 2015. godine.

Wolf Parade – Forest Green

Forest Green nova je pjesma kanadskog indie rock benda Wolf Parade. Njome najavljuju peti studijski album “Thin Mind” koji izlazi 24. siječnja.

Grimes – So Heavy I Fell Through the Earth

Grimes je podijelila drugi singl So Heavy I Fell Through the Earth sa svog predstojećeg albuma. “Miss_Anthropocene” možemo očekivati 21. veljače iduće godine.

Algiers – Dispossession

Gospelom prožet post-punk grupe Algiers nastavlja se kotrljati singlom Dispossession. Pjesma se nalazi na budućem albumu “There Is No Year” koji će izaći 17. siječnja.

Tindersticks – Pinky in the Daylight

Tindersticks imaju novi album “No Treasure But Hope”, a njihov singl Pinky in the Daylight, za koji je Stuart Staples rekao da se radi o jednostavnoj ljubavnoj pjesmi u kompliciranim vremenima, ne skida mi se s repeata.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Monika Bračević.

(Visited 1.368 times, 1 visits today)

Komentari