Glazba

Nova glazba: Toni Starešinić, U pol’ 9 kod Sabe i drugi

nova glazba
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nova glazba i ovoga tjedna donosi izbor najzanimljivijih novih singlova po izboru glazbene redakcije. Glasovanje za singl tjedna traje od srijede do srijede, a pobjednički singl mjeseca, koji bira naša glazbena redakcija, automatski ulazi u konkurenciju za singl godine. Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Pobjednički singl prošlog tjedna ima Deenoise s pjesmom Blood Vessel.

Domaće snage ovog tjedna odmjerit će Silente, Toni Starešinić, U pol’ 9 kod Sabe i kids from the sky.

Aktualnosti u svijetu strane glazbe možete pratiti u našoj rubrici Mjesečna Doza Popa.

Domaća scena

kids from the sky – Prolazna stvar

Nova pjesma Prolazna stvar electro-pop dua kids from the sky predstavlja kasnonoćne vožnje autom, osjećaj slobode i želju za novim iskustvima i avanturama u životu, sve ono što nam je svima prijeko potrebno.

Toni Starešinić – Digital Traffic Jam

Toni Starešinić (Chui, Mangroove…) objavio je novi singl Digital Traffic Jam kojim najavljuje novi solo album „Survival Kit”.

U pol’ 9 kod Sabe – Neću reći ni riječ

Neću reći ni riječ novi je singl grupe U pol’ 9 kod Sabe i slijedi akustično-elektroničku estetiku koju su najavili ranijim singlovima Svemirska silo i Ako ne sanjaš, a najavljuje četvrti studijski album koji se očekuje početkom 2022. godine.

Silente – Poljubi me za kraj

Pjesmu Poljubi me za kraj autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. Ona je ujedno najava nadolazećeg četvrtog studijskog albuma Silentea planiranog za 2022. u izdanju LAA-a.

 

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

Be social

Komentari