Istaknuto
03.01.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Listopad slijedi uskoro, pa će studeni i prosinac biti spojeni. Jeste li spazili koliko je death metal jak u 2021. godini? Jeste li bili na polnoćki? Gdje ste partijali do 2 za novu godinu?

29.12.2021.

Vrijeme čitanja: 5 minute Društveno-povijesne okolnosti pokazuju da supkulture nisu naišle na odobravanje okoline, no mješavina istih danas kroji trendove.

Glazba

Početak godine u Vintage Industrialu uz Silente

02.01.2020. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U četvrtak 9. siječnja u zagrebački Vintage Industrial dolazi Silente. Nakon uspješne 2019. godine i albuma “Malo magle, malo mjesečine”, bend, koji slovi za ‘najmlađi bend koji je rasprodao Dom Sportova’, održat će koncert u maniri soundtracka za bolju Novu.

Na široj glazbenoj sceni, Silente se prvi put pojavljuje 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu. Iste godine izdaju svoj debitantski album “Lovac na čudesa”, a dvije godine kasnije objavljuju drugi album “Neće rijeka zrakom teći”. Nakon stanke 2018. godine se vraćaju koncertnim aktivnostima i najavljuju svoj treći studijski album “Malo magle, malo mjesečine”. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Sve pjesme Silente sastava autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna u Dirty Old Shopu, Vintage Industrialu & Grifu te sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena ulaznica će iznositi 100 kuna.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari