eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

pjesme
8. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 25 minute Naši ljubitelji Eurosonga, Patrik, Eva i Helena, poslušali su sve pjesme s ovogodišnjeg natjecanja i za vas sačuvali svoje dojmove.

Film

Počinje ‘Igra prequela’: Potvrđeno snimanje serije ‘House of the Dragon’ o kući Targaryen

Foto: www.facebook.com/GameOfThrones
Vrijeme čitanja: < 1 minute

HBO je potvrdio da će se snimati novi prequel baziran na knjizi Georgea R.R. Martina ‘Vatra i krv’. Knjiga je objavljena u studenom prošle godine, a govori o povijesti kuće Targaryen.

Serija House of the Dragon će prema informacijama koje donosi Indie Wire imati deset epizoda, toliko ih je HBO naručio, a pilot će režirati Miguel Sapochnik koji je sjedio u redateljskoj stolici kod nekih od najboljih epizoda u Igri prijestolja.

Uz njega, autorskoj ekipi pridružit će se Ryan Condal (Colony) te G. R. R. Martin i Vince Gerardis kao izvršni producenti.

Radnja House of the Dragon trebala bi se smjestiti 300 godina prije događaja iz Igre prijestolja i Daenerys Targaryen, a iz HBO-a nadaju se istraživanju korijena kuće Targaryen u svijetu koji je bogat pričama. Odnosno, iz ovog se naslućuje kako je u planu još nekoliko serija koje će obuhvatiti svijet G. R. R. Martina.

U međuvremenu, HBO je stopirao prvotni spin-off Igre prijestolja u kojem glumi Naomi Watts.

(Visited 133 times, 1 visits today)
Be social

Komentari