kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

Stiže nova Igra prijestolja: Prequel ‘House of the Dragon’ s produkcijom kreće iduće godine

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Fanove epske serije „Igra prijestolja” razveselila je vijest kako prednastavak „House of the Dragon” s produkcijom počinje 2021. godine. Iako javnosti nije dostupno previše informacija o konkretnoj radnji serije, zmajevi će ponovno zavladati ekranima!

Znamo kako će prequel biti fokusiran na kuću Targaryen, dok će serija biti smještena 300 godina prije „Igre prijestolja”, odnosno u vrijeme kada je kuća Targaryen ratovala sama protiv same sebe; Targaryen protiv Targaryena, zmaj protiv zmaja. Radnja će biti preuzeta iz knjige „Fire & Blood” autora Georgea R. R. Martina, kreatora franšize. Redateljsku palicu preuzeo je Ryan Condal, a pretpostavlja se kako nas čeka 10 nastavaka priče o kući Targaryen,

Čini se kako je HBO priču o zmajevima odlučio nastaviti primarno ovim prednastavkom, no sve bučnije postaju glasine i o drugim projektima vezanima uz svima znano filmsko remek-djelo.

Da ponovimo gradivo, „Igra prijestolja” s emitiranjem je počela 2011. godine, a nakon osam megapopularnih sezona završena je 2019. godine. Posljednja, osma sezona serije izazvala je mnoge kontroverze, ponajviše zbog problematično razrađene naracije te mnogih nedostataka u istoj. U svakom slučaju, „Igra prijestolja” ostat će zapamćena kao jedna od najvećih serija svih vremena, a „House of the Dragon” tek treba opravdati uspjeh svojeg djela priče. Bez kontroverza, nadamo se.

Očekuje se kako će „House of the Dragon” s emitiranjem krenuti 2022. godine.

(Visited 435 times, 1 visits today)
Be social

Komentari