kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Film

Pogledajte prvu službenu fotku sa snimanja ”Kick-Ass 2”

Vrijeme čitanja: < 1 minute
foto: Kick-Ass 2/ facebook
foto: Kick-Ass 2/ facebook

Na fotografiji ( koju možete pogledati ovdje) je Jim Carrey kao Colonel Stars and Stripes koji stoji do Kick-Ass-a glavom i bradom, čiji lik tumači Aaron Taylor-Johnson. Uz njih dvojicu, dobar dio stare postave iz prvog dijela glumi i u novom nastavku : Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, a ekipi se  pridružuju Donald Faison (”Scrubs’), Clark Duke (”Greek”) i John Leguizamo (”Land of the Dead”). Sudeći po fotki, mislite li da će kritičari i gledatelji reći kako ”Kick-Ass” šuta dupe ? Saznat ćemo u lipnju.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Be social

Komentari