nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Film

Preminuo glumac Chadwick Boseman u dobi od 43 godine

chadwick boseman
Foto: facebook.com/BlackPantherMovie
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Američki glumac Chadwick Boseman, koji je u Marvelovom filmu „Black Panther”utjelovio lik kralja Wakande T’Challu, umro je jučer u svom domu u Los Angelesu nakon četiri godine borbe s rakom debelog crijeva.

Boseman je u te četiri godine od dijagnoze i između kemoterapija glumio u nekoliko filmova, uključujući i Marvelove „Infinity War” i „Endgame”. O svojoj dijagnozi nije javno govorio te je umro u krugu obitelji.  Mnogi njegovi filmski kolege izrazili su nevjericu na društvenim mrežama.

U zviježđe Hollywooda Chadwick Boseman se lansirao 2013. godine ulogom Jackieja Robinsona, prvog Afroamerikanca koji je igrao u bejzbolskoj ligi, u filmu „42” te ulogom Jamesa Browna u filmu „Get on Up ” iz 2014. godine. Pojavio se i u filmu Spikea Leeja „Da 5 Bloods”.

(Visited 531 times, 4 visits today)
Be social

Komentari