Film

Prijave za dječje filmske radionice Frooom traju još do sutra!

Foto: www.frooom.eu
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: www.frooom.eu
Foto: www.frooom.eu

Bacači sjenki po treću godinu za redom organiziraju edukativne radionice o filmu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada Zagreba!

Prijave za ljetne filmske radionice traju još do sutra, 10.6., ukoliko želite poseban popust! Cijena radionica za sudionike/ice koji se prijave do 10.06. iznosi 650 kuna, a nakon tog termina cijena je 750 kuna.

Za one koji se osjećaju posebno kreativno, Frooom 2014. organizira i natječaj za najbolji kratak video!

Napravite kratak video (do 3minute) kojim objašnjavate zašto volite film, stavite ga na Frooomovu Facebook stranicu ili ga pošaljite na frooom2014@gmail.com (na koji se šalju i prijave na radionice) i sudjelujte na radionici – besplatno.

Foto: www.frooom.eu
Foto: www.frooom.eu

Četiri jedno-tjedne radionice namijenjene su djeci od 9 do 12 godina koji vole film i pametnu zabavu, a održavaju se od 16.6. do 11.7. u zagrebačkom kinu Tuškanac te Centru za likovni odgoj grada Zagreba, radnim danom od 9 do 15 sati.

Za naše najmlađe Frooom radionice zabavan su i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti! Za edukaciju i igru zaduženi su Petra Težak i Nada Kovačević (glumice i dramske edukatorice), Mihael Giba i Marko Tadić (multimedijalni umjetnici), Miro Manojlović (montažer, glazbeni i multimedijalni umjetnik), Mirko Bogosavac i Igor Longo (psiholozi), Mila Pavičević (dramaturginja i scenaristica), Mare Šuljak (multimedijalna umjetnica, dizajnerica i slikarica), Boris Bakal (filmski redatelj i glumac) i drugi.

Polaznicima je osiguran zdrav topli obrok napitci, kao i sredstva za rad i cjelodnevni boravak (od 8 do 16 sati) tijekom kojeg će naučiti gledati i voljeti film.

Be social

Komentari