Film

Traju prijave za proljetne Frooom! filmske radionice

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Šestu godinu zaredom Frooom! filmske radionice stvaraju buduće filmaše i sve osnovnoškolce koje zanima što sve ne vide gledajući film kroz edukativne radionice, uz stručno vodstvo i cjelodnevno petodnevno druženje, uče kako kritički promišljati o medijskim sadržajima i pametno iskoristiti slobodno vrijeme igrajući se i istovremeno usvajajući opću kulturu i bonton.

Proljetni praznici možda ne traju onoliko dugo koliko bi vaši klinci to voljeli, ali ako već moraju proći u trenu, neka sa sobom donesu i bogatstvo novog znanja, druženje s vršnjacima i novostečene vještine.

Sve to nudi Frooom! i ove godine od 17. do 21. travnja! U tih će se pet dana u šest gradova u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka, Split, Koprivnica, Prelog, Sinj) vaši osnovnoškolci (od 9 do 15 godina) zabavljati kao nikada do sada, a sve uz stručno vodstvo filmskih i kazališnih redatelja i redateljica, glumaca i glumica, dramaturga i dramaturginja, pedagoga, multimedijalnih umjetnika i umjetnica, animatora i animatorica i svih onih koji rade one poslove koje ne vidite gledajući film.

MALI PRESJEK VELIKOG FROOOM-a (HFS, 2015) from Bacači Sjenki/Shadow Casters on Vimeo.

Svakoga dana od 9 do 15 sati vaša će se djeca igrati, gledati filmove koje dosad nisu vidjeli, učiti o kadrovima, planovima i perspektivama, stvarati animirane i glazbene svjetove i, kao šećer na kraju, dobro klopati! Integralnim pristupom neformalnom obrazovanju koji uključuje najrazličitije vidove suvremene umjetnosti i drugih društvenih znanja – od filmske tehnike, dramaturgije filma i pisanja scenarija, preko glume do sistemskih konstelacija, animacije i VJ-inga – voditelji Froooma svojom neposrednom svestranošću i iskustvom s djecom prolaze team building i spajanje dječjeg i odraslog svijeta kroz pametnu igru, kreativnost, gledanje filmova i topli obrok.

Prijave su u tijeku, a do 25. veljače po early bird cijenama (580 kuna) možete prijaviti dolazak svoga djeteta na radionicu. Nakon toga, a do 15. ožujka, cijena radionice iznosit će 680 kuna, dok će posljednjih mjesec dana cijena biti 780 kuna. Svi bivši Frooom!ovci, kao i drugo dijete iz obitelji, na radionicu dolaze s popustom od 100 kuna!

Kako su se Frooom!ovci zabavljali proteklih godina, kao i sve ostale informacije potražite na www.frooom.eu ili se javite na frooomfilmskaradionica@gmail.com. Videouratci Frooom!ovaca čuvaju se na Vimeo kanalu: https://vimeo.com/shadowcasters

Be social

Komentari