Glazba

Rave Zone i Oliver Lieb ovog vikenda u klubu Mikser

Vrijeme čitanja: 2 minute

r-zone_oliver_coverKlub Mikser ulazi u Rave Zonu u petak, 21.veljače. Ovo je prvi na početku serije evenata pod nazivom Rave Zone koji će se dogoditi u gradu Zagrebu. Tko je sve od Dj-a upleten u ovu priču nije teško detektirati, međutim cilj je ovakvog širenja elektroničkih pulseva fokusiranje na samu glazbu, a ne na imena koja stoje iza stvaranja i reproduciranja iste. Odličan R-Zone profesionalan tim DJ-a savijati će umove prelazeći granice vremena, svemira, kulture i čovječanstva.

Ulazak u Rave Zonu započinje u ponoć i traje do 07:00 sati. Cijena ulaza je 40 kn.

U subotu, 22. veljače, u Mikseru gostuje DJ i producent iz Frankfurta, Oliver Lieb. On je glazbeno putovanje započeo svirajući bass gitaru u soul, funk i jazz bendovima, a kroz 26 godina glazbene karijere dotakao se gotovo svih pravaca elektronske glazbe. Nikada se nije htio ograničiti na jedan od njih te je tako kroz desetak aliasa i tristotinjak remikseva dokazao zavidna umijeća glazbenog stvaralaštva koja se protežu od downtempa i chill-out-a do hard eksperimental techna i trancea.

Upravo njegove izvanredne glazbene sposobnosti i raznolikost zvuka kojim se predstavlja mamac su za sve ljubitelje opakih ritmova i štovatelje nezaboravne zabave na plesnom podiju. U kojem pravcu će rasplesati zagrebačku publiku ovu subotu, ne propustite provjeriti u Mikseru.

Uvijek zanimljivom Oliveru u misiji razdrmavanja ekipe vrhunskim beatovima nesebično će priskočiti u pomoć domaće snage za koje znamo da ih nije potrebno posebno predstavljati. Ivan Komlinović i DJ Mary su oldskool ekipa koja techno koristi u terapeutske svrhe te su garancija cjelonoćnog plesa i uživanja uz svježe i inspirativne sastojke koje će zasigurno savršeno umiksati u još jednu glazbenu poslasticu.

Zabava počinje u 23:00 sata, cijena ulaza je 40 kn do ponoći, 50 kn nakon ponoći.

Be social

Komentari