navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Film

“Rick and Morty” uskoro u petoj sezoni na HBO GO

rick and morty
Foto: HBO GO
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Peta sezona fantastične animirane serije „Rick and Morty“ bit će dostupna na platformi HBO GO od 21. lipnja, kao i prethodne četiri sezone koje smo dosad imali priliku pratiti i na Netflixu.

„Rick and Morty” je nagrađivana animirana humoristična serija Adult Swima, autora Dana Harmona i Justina Roilanda.

U seriji pratimo svemirske pustolovine znanstvenika Ricka Sancheza i njegovog unuka, plahog tinejdžera Mortyja. Rick je najpametniji čovjek u svemiru, intergalaktički terorist, cinični alkoholičar koji naizgled ne mari previše za obiteljske i moralne vrijednosti. Morty je, s druge strane, dobronamjeran dječak s kojim Rick lako manipulira te ga često protiv njegove volje vuče za sobom na put do dalekih planeta i stranih galaksija.

Rick živi u garaži svoje kćeri Beth te svojim nesmotrenim svemirskim skitanjama, osim Mortya, u opasne avanture uvlači i njegovu sestru Summer i oca Jerrya. Tu je i širok dijapazon likova koji se povremeno pojavljuju, a u koje su se fanovi zaljubili: Mr. Meeseeks, Mr. Poopybutthole, Bird Person, kao i verzije Ricka iz raznih paralelnih dimenzija (Pickle Rick, Tiny Rick i Simple Rick samo su neke od njih).

Jedva čekamo vidjeti koju ćemo verziju Ricka vidjeti i hoće li Mortyjev poznati citat „Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody’s gonna die. Come watch TV” biti nadmašen u novoj sezoni!

(Visited 364 times, 1 visits today)
Be social

Komentari