nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Film

Nova serija “Mi djeca s kolodvora Zoo” uskoro na HBO GO

mi djeca s kolodvora zoo
Foto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Uskoro izlazi nova serija „Mi djeca s kolodvora Zoo” snimljena po istoimenoj knjizi koja je 1978. šokirala svijet. Istinita je to priča o Christiane F., djevojčici koja zbog osjećaja nepripadanja svojoj obitelji koja je uništena razvodom i beznađa betonskog predgrađa Berlina traži izlaz. Pronađe ga u svom novom društvu koje je uvodi u svijet alkohola i lakih droga, a vrlo brzo i onih teških. Bezbrižnost pripitog plesanja na Bowiejeve pjesme u klubu vrlo brzo zamijeni krađa i prostitucija kako bi pribavila heroin na notornom kolodvoru Zoo.

Christianina priča o djetinjstvu prekinutom ovisnošću već je ekranizirana u kultnom filmu iz 1981., pa se mnogi pitaju je li uopće potrebna reciklaža tako upečatljivog originala?

Provjerit ćemo sami vrlo uskoro – naime, prva sezona već je izašla na Amazon Primeu , a na platformi HBO GO izlazi 27. veljače.

 

(Visited 981 times, 1 visits today)
Be social

Komentari