navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Film

Nova serija “Mi djeca s kolodvora Zoo” uskoro na HBO GO

mi djeca s kolodvora zoo
Foto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Uskoro izlazi nova serija „Mi djeca s kolodvora Zoo” snimljena po istoimenoj knjizi koja je 1978. šokirala svijet. Istinita je to priča o Christiane F., djevojčici koja zbog osjećaja nepripadanja svojoj obitelji koja je uništena razvodom i beznađa betonskog predgrađa Berlina traži izlaz. Pronađe ga u svom novom društvu koje je uvodi u svijet alkohola i lakih droga, a vrlo brzo i onih teških. Bezbrižnost pripitog plesanja na Bowiejeve pjesme u klubu vrlo brzo zamijeni krađa i prostitucija kako bi pribavila heroin na notornom kolodvoru Zoo.

Christianina priča o djetinjstvu prekinutom ovisnošću već je ekranizirana u kultnom filmu iz 1981., pa se mnogi pitaju je li uopće potrebna reciklaža tako upečatljivog originala?

Provjerit ćemo sami vrlo uskoro – naime, prva sezona već je izašla na Amazon Primeu , a na platformi HBO GO izlazi 27. veljače.

 

(Visited 945 times, 1 visits today)
Be social

Komentari