Film

Rođendansko izdanje Velikog filmskog kviza donosi brojne novitete

Foto: facebook.com/FAK
Vrijeme čitanja: 2 minute

U subotu, 10. listopada, održava se jedan poseban Veliki filmski kviz.

U zagrebačkoj Produkciji kulture Aplauz, s početkom u 20 sati, ponešto drukčijim Velikom filmskim kvizom proslavit će se 5. rođendan FAK-a. Pod vodstvom FAK-ova starog prijatelja, hiperaktivnog komičara Gorana Vugrineca Goca, i uz taktove odličnog akustičnog cover benda Rana Esculenta, u opuštenoj atmosferi i uz obilje alkohola obilježiti će se jednu dvadesetinu stoljeća postojanja ovog filmskog portala. Svojim sudjelovanjem u kvizu feštu će uveličati i nekoliko istaknutih lica iz svijeta filma i televizije.

Kao i svaki put dosad, na rođendanskom će kvizu natjecatelji biti suočeni s više različitih kategorija pitanja. Čovjek koji je previše znao provjerit će vaše opće znanje o svijetu filma, Sofijin izbor vam omogućuje da sami odaberete sljedeću kategoriju na koju zatim mora odgovarati čitava dvorana, Memento donosi nove dvije asocijacije na temelju kojih ćete morati pogoditi važne osobe ili filmove, tradicionalno najzeznutija kategorija Izgubljeni u prijevodu od vas će i ovaj put zahtijevati da filmove prepoznate po slici, zvuku i titlovima, a Točno u podne na pozornicu će dovesti dvije najbolje plasirane ekipe da se snađu kako znaju i umiju pod kišom brzopoteznih, najslabijakarikastih pitanja iz usta i mikrofona našeg voditelja Goca. Posebno za ovu priliku pripremljene su i dvije nove kategorije, ali o njima – na licu mjesta.

Po završetku kviza, FAK poziva sve da se ostanu družiti, nazdravljati i uživati u Zmajskome pivu na koncertu Rana Esculente. Ako kojim slučajem ne stignete na kviz (ili zakasnite s prijavom), dobro ste došli svratiti do Aplauza i nakon kviza, jer će Rana Esculenta žariti i paliti do dugo u noć!

S obzirom na zbilja ograničen broj mjesta, sve zainteresirani neka se što prije prijave na kontakt obrazac ili na mail info@fak.hr (“prijava za kviz” u naslov maila, ime ekipe i broj članova u sadržaju maila) ili na broj telefona 091 1179 329. Ulaznice će se i ovaj put naplaćivati simboličnih 15 kuna po natjecatelju.

FAK obećaje dobar provod – idite pa vidite!

Be social

Komentari