Glazba

Rudimental dolazi u Rijeku na Student Day Festival

Foto: Vedran Metelko
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Student Day Festival nam ove godine donosi jednu posebnu glazbenu poslasticu. Riječ je ni više ni manje nego o Rudimentalu. Jedan od najpoznatijih Dj bendova današnjice bit će headlinear prvog dana festivala koji će se održati 17. svibnja na riječkoj Export Delti, a svojim će DJ setom rasplesati sve željne plesa i dobre zabave.

Ovaj drum and bass bend svoju je slavu stekao 2012. s hit singlom Fell the Love. Iste godine izlazi njihov prvi album pod nazivom “Home”, a tri godine kasnije i drugi album “We the Generation” koji je privukao posebnu pozornost javnosti svojom suradnjom s Ed Sheeranom. Nakon brojnih suradnji sa svjetski poznatim glazbenicima probijaju se na svjetske ljesvice, a ove godine su objavili novi album “Toast to Our Differences”. Album među ostalom obilježavaju singlovi Sun Comes Up s James Arthurom, Summer Love s Ritom Orom te These Days  na kojem gostuju Jess Gynne, Macklemore i  Dan Caplen, a koji ima 350 milijuna pregleda na YouTube platformi.

Osim koncertnog programa koji će se održati 17. i 18. svibnja, kao i uvijek Student Day Festival organizira još mnogo zabavnih programa namijenjenih studentima. Tako ćemo od 13. do 18. svibnja moći uživati u još jednom Culture Weeku koji će biti ispunjen mnogim kulturnim, sportskim, znanstvenim te humanitarnima sadržajima za studente i sve one željne dobre glazbe i kvalitetnih sadržaja koje ovaj festival nudi. Naravno kao i prijašnjih godina cijeli program festivala je besplatan za sve posjetitelje.

Be social

Komentari