advent
4. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Glazba

Sedmi rođendan Vintage Industrial bara uz Natali Dizdar

natali
Foto: facebook.com/natalidizdar
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U četvrtak 12. prosinca ne propustite 7. rođendan Vintage Industriala. Na proslavu stiže Natali Dizdar koja će održati električno/akustični koncert u pratnji benda.

Nakon prekrasnog koncerta za Valentinovo, Natali se vraća proslaviti rođendan i kraj godine te donosi presjek svojih pjesama. Mnogobrojni hitovi poput: Ne daj, Zamijent ću te gorim, Grijeh, Stranac, Stop, Nećeš me, zar ne, i drugi obilježili su njezin glazbeni put te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Svojim dugogodišnjim radom i prisustvom u radijskom eteru, Natali je zauzela visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire.

Karte možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna i to na službenim mjestima – u Vintage Industral Baru, Grifu, Dirty Old Shop te u sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena karte iznosit će 100 kuna.

(Visited 83 times, 1 visits today)
Be social

Komentari