22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Sedmi rođendan Vintage Industrial bara uz Natali Dizdar

natali
Foto: facebook.com/natalidizdar
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U četvrtak 12. prosinca ne propustite 7. rođendan Vintage Industriala. Na proslavu stiže Natali Dizdar koja će održati električno/akustični koncert u pratnji benda.

Nakon prekrasnog koncerta za Valentinovo, Natali se vraća proslaviti rođendan i kraj godine te donosi presjek svojih pjesama. Mnogobrojni hitovi poput: Ne daj, Zamijent ću te gorim, Grijeh, Stranac, Stop, Nećeš me, zar ne, i drugi obilježili su njezin glazbeni put te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Svojim dugogodišnjim radom i prisustvom u radijskom eteru, Natali je zauzela visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire.

Karte možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna i to na službenim mjestima – u Vintage Industral Baru, Grifu, Dirty Old Shop te u sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena karte iznosit će 100 kuna.

Be social

Komentari