Film

Sezona novih serija je iza ugla – probajte se zakačiti samo za jednu!

Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Prošle jeseni ste nevino započeli s nekom pilot epizodom neke nove sezone serije da bi shvatili kako vam život remeti gledanje te ‘jedne’ epizode tjedno pa ste pomaknuli rokove na ljeto? Sad kad ste to konačno riješili, a nebo vam se prijeti kišom i ne bi baš išli na onu kavu na špici i ona piva navečer nije tako fina kad vam se u nju cijedi kiša s kapuljače, spremni ste na još jednu rundu kockanja s TV produkcijskim kućama u zakutku svoje sobe s pregrijanim laptopom?  Pa, da vidimo što se nudi!

Madam Secretary

CBS-ova serija o bivšoj CIA agentici (Téa Leoni) koja napušta miran obiteljski život nakon što je pozvana u službu kao državna tajnica nakon smrti svoje prethodnice. Uz mnogo političkih intriga, radnja prati pobunu jedne iskrene žene u Washingtonu protiv korumpirane institucije.  Emitiranje počinje u nedjelju, 21.rujna.

Gotham

Grad vječnog moralnog propadanja, Gotham, imao je svog dobrog duha i prije doba superjunaka i zlikovaca – detektiva Jima Gordona (Ben McKenzie). Upravo o tom razdoblju govori ova Fox-ova serija, otkrivajući porijeklo svih likova koje danas poznajemo – Batmana, Poison Ivy, Catwoman, Penguina… Emitiranje počinje u ponedjeljak 22. rujna.

Blackish

Serija koja propitkuje rasna pitanja u postrasističkom dobu pokušavajući doći do razlučivanja odnosa između kulturnog nasljedstva i modernog doba. ABS započinje s emitiranjem u srijedu, 24.rujna.

How to Get Away with Murder

Još jedna ABS-ova serija ove jeseni s još jednom često korištenom temom , ali ovaj put uz mali zaokret. Odvjetnica Annalise Keating (Viola Davis) predaje grupi studenata prava te pred nih postavlja zadatke koji bi im trebali osigurati mjesto u njenoj firmi. Naravno, nešto je pošlo po zlu.

Početak prikazivanja je u četvrtak, 26. rujna

Transparent

Amazon je snimio ugodnu obiteljsku dramsku seriju o nizu promjena koje se događaju dok se članovi obitelji pokušavaju pronaći kroz niz neuobičajenih situacija. Sve epizode će biti dostupne u petak, 26. rujna, dok je pilot moguće pogledati već sada.

A to Z

Vesela romantična komedija o novom paru kojega pratimo od njihovog prvog upoznavanja pa kroz daljnji razvoj veze. Romantični Andrew (Ben Feldman) i pragmatična Zelda (Cristin Milioti) šarmiraju svojim različitm viđenjima istih situacija.

Emitiranje počinje u četvrtak, 2. listopada.

Gracepoint

David Tennant i Anna Gunn dio su glumačkog dvojca detektiva koji istražuju ubojstvo dvanaestogodišnjeg dječaka u malom mirnom mjestu smještenom uz obalu mora. Uhodana je to shema za napetu priču, a sudeći po foršpanu njena efektivnost je i više nego vjerojatna.

Emitiranje počinje u četvrtak 2. listopada.

The Affair

Showtime nam predstavlja dramsku seriju o aferi i psihološkim posljedicama na njene sudionike. U samu priču upliće se policija i, iako zbog nje slušamo i žensku i mušku stranu priče, njihova prisutnost u najavi nije objašnjena. Čini se da ćemo tek 12. listopada saznati sve detalje.

Marry Me

Iznimno simpatična romatična komedija za one dane kada dobro dođu sladunjavi trenuci dok vani sniježi ili pada kiša i upravo ste ostali bez planova za izlazak zbog opasnosti od pothlađivanja. Za zagrijavanje srdaca od 14. listopada.

The McCarthys

Klasična komedija o obiteljskom životu poput onih koje već nekoliko puta emitiraju na malim ekranima. Red smijeha, red obiteljske drame i red neočekivanih peripetija za ugodno druženje ispred ekrana od 30. listopada.

Be social

Komentari