navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

She Loves Pablo objavili novi album na vinilu

foto: Vjekoslav Palinić
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Zagrebački groove rockeri She Loves Pablo danas su novi album “Death Threats From Future Self” u vinilnom izdanju pustili u online prodaju.

Album je moguće nabaviti putem online prodaje na web stranici Dirty Old Shopa po cijeni od 100,00 kuna.

Digitalno izdanje albuma dostupno je i na YouTube kanalu, na Bandcampu službene web stranice benda jednako kao i na svim streaming servisima.

Zbog trenutne pandemijske situacije promocija albuma u klubu Boogaloo je premještena s 20. ožujka na 23. svibnja u klubu. Organizatori će pomno pratiti situaciju i restrikcije vezane uz COVID-19, a publika i svi zainteresirani za eksplozivnu promociju albuma biti će na vrijeme obaviješteni o važnim informacijama vezanim uz prodaju karata i sam koncert.

Zasad su ulaznice po cijeni od 50 kuna dostupne isključivo online – putem sustava Entrio. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 60 kuna.

(Visited 458 times, 1 visits today)
Be social

Komentari