Glazba

Streets of Mars, And The Kid i S3ngs u Ribnjaku!

Foto: PR
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: PR
Foto: PR

U subotu, 07. 12., hladne će dane ugrijati dobar rokenrol u Ribnjaku, a za to će zaduženi biti Streets of Mars, rokeri iz Švedske kojima je to posljednja stanica na hrvatsko-srpskoj miniturneji, te domaće zagrebačke snage, S3ngs i And The Kid.

Streets of Mars dolaze iz Växyoa, grada s juga Švedske, kako bi promovirali svoj novi abum. Bend postoji već 14 godina, imaju puno nastupa iza sebe, a posebno su ponosni na one u New Yorku i Sarajevu.

S3ngsi su dosta dobro poznati zagrebačkoj publici po vrlo odličnim svirkama u svom, kako oni vole reći, yu/brit punk rock izričaju. Prije dva mjeseca izdali su drugi studisjki album „ Costa S3ngsia“ koji je vrlo dobro prošao među kritikom i publikom, a s njega su izbacili drugi singl „Što su jutros napravile“ čiji će spot objaviti 3. prosinca.

And The Kid svira alternativni rock upotpunjen agresivnom društvenom porukom. Prije par tjedana izdali su prvi album “Factories” kojeg je producirao Vedran Kovačić-Beli. Bend je dosad o odsvirao dvadesetak koncerata od kojih se najviše izdvajaju nastup na Terraneu 2012., Fall Festu u Rijeci 2011. i Mali Pogon Tvornice 2012.

Upad je 10 kuna za studente, a 15 kuna za sve ostale posjetitelje.

Be social

Komentari