Istaknuto
05.08.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Lik Eddieja Munsona na neki je način arhetip i možemo ga svrstati u široku mrežu svojevrsne morfologije priče (gospon Propp, no pun intended), no on je također i tragedija našeg društva koje, iako čvrsto vjerujemo da nije tako, zapravo ne napreduje mnogo.

23.07.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nekoliko frendova je išlo slušati Deathhammer na Black Silesia festival u Poljsku. Novi Immolation je i dalje u vrhu death metala, ali nisam se uspio zakačiti. Le Dom je nastupio u Attacku u organizaciji No Balancea. Kad će opet neka korona da se malo smanji učestalost koncerata?

Glazba

Sve gitare danas su ušutjele: Preminuo je Eddie Van Halen

06.10.2020. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon duge i teške bitke s rakom, napustio nas je suosnivač benda Van Halen, gitarist Eddie Van Halen.

Edward Lodewijk “Eddie” Van Halen američki gitarist, klavijaturist, skladatelj i producent nizozemskog podrijetla, osnivač i vođa američkog hard rock sastava Van Halen, svojim virtuoznim sviranjem postao je jedan od najvećih gitarista svih vremena.

Vijest je na svom Instagram profilu objavio Van Halenov sin:

„Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali moj otac, Edward Lodewijk Van Halen, ovog je jutra izgubio dugu i tešku bitku s rakom. Bio je najbolji otac kojeg sam mogao imati. Svaki trenutak s njim, na pozornici i izvan nje, bio je dar. Srce mi je slomljeno i mislim da se nikada neću u potpunosti oporaviti od ovog gubitka. Toliko te volim, Pop.”

(Visited 223 times, 2 visits today)

Komentari