Glazba

The Beatles Revival Orchestra u Lisinskom

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Povodom proslave 50. obljetnice albuma Beatlesa „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band“, Beatles Revival Orchestra  na svom će koncertu u Lisinskom, 28. svibnja, okupiti poznate hrvatske glazbene zvijezde, ujedno i velike fanove legendarnih „buba“.

Riječkom Beatles Revival Bandu i orkestru Olje Dešića na pozornici Lisinskog pridružit će se Neno Belan, Radojka Šverko, Aljoša Šerić, Daria Hodnik, Marko Tolja, Damir Kedžo, Detour, Luce, The Blondes, Mia Negovetić, Frano Živković, Akvarel, Vedran Božić, Stijepo Gleđ Markos, Bruno i Jan Kovačić, Diana Grubišić Ćiković, Zvjezdan Ružić, Bero Blažević i Tina Kresnik iz Parnog Valjka te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić.

Sve nas povezuje ljubav prema Beatlesima i njihovoj glazbi, a cilj nam je napraviti pravu glazbenu svečanost i pokloniti se Beatlesima na način na koji to zaslužuju. Ova lepeza gostiju dokaz je da dobra glazba ne poznaje dobne, spolne ni žanrovske granice. Vjerujemo da će publika uživati jednako kao i mi na bini, najavljuju članovi benda.

Koncert „Sretan rođendan, naredniče Pepper!“ bit će podijeljen u dva dijela: izvedba legendarnog albuma „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band“ u cijelosti te najvećih uspješnica Beatlesa poput „Hey Jude“, „Yesterday“, „She loves you“ i „Let it be“, uz pratnju orkestra i dodatnih glazbenika.

Zagrebački nastup središnji je koncert slavljeničke turneje koja se planira po hrvatskim gradovima tijekom 2017. godine.

Na Facebook stranici Beatles Revival Banda pokrenut je izbor za najvećeg fana Beatlesa u Hrvatskoj, a pobjednik osvaja dvije ulaznice za koncert, backstage akreditacije te priliku za druženje s glazbenicima.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog te putem online servisa ulaznice.hr, a koncert će se održati u koprodukciji Studija Maraton, BaBa production i Hamar Medije.

Be social

Komentari