Glazba

The Garden Festival objavio program u klubu Barbarella’s

Foto: press
Vrijeme čitanja: 3 minute

Klub Barbarella’s na otvorenom, smješten u Pirovcu, drugi je dom The Garden Festivala na kojem se održavaju zabave pod zvijezdama, sve do zore, a objavljen je program večeri u klubu. Bonobo & Friends, The Garden Presents, Beats In Space, Love International, Futureboogie, Edible, Resident Advisor set od 10 sati i posljednji susret The Garden Festival i Electric Elephant Festivala uz DJ Harveya program je večeri u Barbarella’s za vrijeme The Garden Festivala. Na listi gostiju klupskih večeri našli su se Seth Troxler, Eats Everything, Tim Sweeney, Gerd Janson, Craig Richards, Joy Orbison, Ben UFO ili pak Midland.

Glazbena oaza u Hrvatskoj, The Garden Festival, juri prema 10. i posljednjem izdanju koje će se održati ovog ljeta, od 1. do 8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Smješten na obali Jadranskog mora, ovaj festival ne samo da je pokrenuo sve rastuću glazbenu scenu u cijeloj regiji, nego je i odražavao njen duh cijelo desetljeće.

Kada je 2012. godine organizacijski tim The Garden Festivala došao u Tisno u potrazi za novim domom, klub koji su našli ih je oborio s nogu. Klub je to koji ima Funktion One razglas, dijelom izgleda kao prekrasni vrt, a okružen je drvećem borova kroz koje se prolamaju zrake ssunce kada svane zora. Odmah su znali da je to nova lokacija za voljeni klub Barbarella’s. Od preseljenja na novu lokaciju Barbarella’s u Pirovcu je počeo samostalni život kao domaćin sjajnih zabava od ponoći pa sve do svitanja. Svaki posjet The Garden Festivalu je nepotpun bez posjeta ovom klubu, a za zavšnu 10. obljetnicu otkriveno je svih 8 zabava u klubu Barbarella’s.

Večer otvorenja s Bonobom, The Garden Presents, Beats In Space, Love International, Futureboogie, Edible i posljednji susret The Garden Festival i Electric Elephant Festivala uz DJ Harveya cjelovečernji set, sve je to program večeri u klubu Barbarella’s u Pirovcu koje će se održavati za vrijeme The Garden Festivala. Kao posebna poslastica ističe se Resident Advisor set od 10 sati za 10. obljetnicu festivala, u subotu 4. srpnja. Na listi gostiju klupskih večeri našli su se Seth Troxler, Eats Everything, Tim Sweeney, Gerd Janson, Craig Richards, Joy Orbison, Ben UFO ili pak Midland.

Foto: The Garden Festival
Foto: The Garden Festival

Poznat je potpuni line up zadnjeg izdanja The Garden Festivala. Nastupit će imena kao što su Eats Everything, Nightmares on Wax (live), Jackmaster, Optimo, Talaboman, Tim Sweeney, Darshan Jesrani, Gerd Janson, PBR Streetgang, Brawther, Leon Vynehall, Mark E, a nastupit će više od 100 izvođača. Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, radosnog i čudesnog iskustva. Smještaj na lokaciji, u luksuznim Shikar šatorima, u apartmanima ili vilama koje se protežu po festivalskoj lokaciji i mjestu Tisno, su na raspolaganju uz mnoge restorane i barove. Dalmacija nudi mnoštvo zabave i pustolovine sa skrivenim plažama, povijesnim gradovima Zadar i Split I mnogim prekrasnim otocima koji pozivaju na istraživanje.

Omogućene su snižene cijene The Garden Festival ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno.

Iako je 2015. njegova posljednja godina, nasljedstvo The Garden Festival će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u narednim godinama okupljati već postojeće, ali i nove festivale i događaje. Pratite što se događa na www.watchthegardengrow.eu

Be social

Komentari