Glazba

U prodaji su posljednje ulaznice za JeboTon feštu

Foto: Filip Kovačević
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ove će se subote, 10. veljače 2024. godine u klubu Boogaloo održati najveća JeboTon fešta dosad. Na dva stagea nastupit će čak 13 sjajnih izvođača različitih žanrovskih i umjetničkih provenijencija, a poznata je i satnica ovog mini festivala glazbe, ljubavi i prijateljstva. Ulaznice su se razgrabile neočekivanom brzinom, a sada je posljednjih sto ulaznica u prodaji.

Tradicija se fešti gradila od 2011. godine, a 13 godina kasnije, JeboTon je kolektiv veći i jači no ikada. Posljednja se JeboTon fešta odvila u listopadu 2021. godine u Mediki, a okupila je mnoštvo bendova i zaljubljenika u njihovu glazbu. Ove će se subote svi oni napokon ponovno okupiti u klubu Boogaloo u kojemu je sve počelo te publiku rasplesati svojim novim glazbenim izdanjima, ali i nostalgično se prisjetiti glazbe koja ih s publikom povezuje već preko desetljeća. Mali stage okupit će zaljubljenike u lik i djelo Matije Milutina, Mate Ponjevića, Peglice i Komandosa, Balkalara, Ki Klopa i Disco KSET-a. Na velikom će se stageu do ranog jutra đuskati uz VOADA, Trophy Jump, IDEM-a, JeboTon ansambl, Porto Morto, nemanju i Stankoffa.

Nakon što se u Melinu uz novi program VRATI SE NA PARTI odvio pravi warm up, u pripremi je najveća i najposebnija fešta dosad jer se JeboTon kolektiv i label nalaze u produktivnoj fazi rasta i nepresušne kreativnosti. Čak 13 izvođača koji čine samo jedan dio kolektiva koji je velik, važan i neizostavan dio zagrebačke, ali i regionalne glazbene scene prezentirat će svoj rad na ovom intenzivnom partyju. Najavljeni će eklektični niz artista prisutne lansirati u nove glazbene orbite i galaksije, a na ovom će se malom festivalu moći kupiti i raznoliki merch.

Posljednjih sto ulaznica za JeboTon feštu po cijeni od 20 eura može se kupiti u Dirty Old Shopu ili online putem platforme Core Event. Ako ih ostane, na dan fešte cijena ulaznica iznosit će 22 eura.

Be social

Komentari