Glazba

Neki to vole vruće u petak u Tvornici, posljednje ulaznice u prodaji!

neki to vole vruće
Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije. Neki to vole vruće spremaju se u petak 20. listopada napuniti zagrebačku Tvornicu kulture, a posljednji kontingent ulaznica za najveći retro tulum u gradu je u prodaji

„Naše pjesme i nakon više od trideset godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih.” – rekao je Jimi.

Uoči koncerta u Tvornici Neki to vole vruće počastili su svoju publiku i novom pjesmom Prolaze dani koja se već tjednima nalazi u top 20, službene radijske top liste HrTop40.

„Pjesma je tipično naša, s puno gitara,sviđa nam se kako optimistično zvuči , s dozom nostalgije i okusima prošlih vremena a opet je suvremena i pitka. Vjerujemo da će se svidjeti i publici. Premijerno ćemo je odsvirati u Tvornici 20.10. na našem slavljeničkom koncertu.”, o novoj pjesmi je ispričao Šomi, polovica popularnog dvojca.

Uz Prolaze dani publika će u Tvornici kulture imati priliku čuti Teška vremena, prijatelju moj, Kakva noć, California, Bojler i njihove druge bezvremenske hitove. Posljednji kontingent ulaznica potražite na Entrio. Više o nastupu pronađite na Facebook eventu.

Vidimo se u Tvornici, jeans generacijo!

Be social

Komentari