Film

Video: Izašao prvi promo video Tine Fey i Amy Poehler koji najavljuje dodjelu Zlatnih globusa!

Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Screenshot/YouTube
Foto: Screenshot/YouTube

Budući da su već odavno objavljene nominacije za ovogodišnje Zlatne globuse, velike i renomirane nagrade za filmaše koje služe i kao svojevrsna uvertira za dodjelu Oscara, odabrane su i voditeljice same ceremonije koja se tradicionalno i ove godine održava u Los Angelesu. One su Tina Fey i Amy Poehler, dvije odlične i duhovite komičarke, koje će zajedničkim snagama zabavljati okupljene na dodjeli Zlatnih globusa.

S obzirom da je dodjela zakazana već za 13. siječnja, samo tri dana nakon što i Akademija otkrije nominirane za Oscara, Fey i Poehler izdale su i svoj prvi duhoviti promo video uoči ceremonije dodjele Zlatnih globusa. Jubilarna 70. dodjela Globusa bit će tako bogatija za dvije fantastične komičarke, vjerojatno u najboljem izdanju, a čitavu manifestaciju će po običaju prenositi NBC.

U prvom promo videu dvije glumice, kod kojih je najsmješnija ta “staro-mlado” kombinacija, najavljuju ceremoniju i samu dodjelu te se na sebi svojstven i humorističan način osvrću na svoju odluku da prihvate uloge voditeljica dodjele. Dakle, komentiraju zašto su pristale na taj posao i kako se za njega pripremaju.

A jesu li Vam smiješne, simpatične i zabavne, ili pak pretenciozne i jadne, procijenite sami…

Be social

Komentari