novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Film

Video – Oscari: 85. dodjela zlatnih kipića uživo na Ziheru!

FOTOhttp://www.facebook.com/oscar
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/oscar2013
Foto: facebook.com/oscar2013

Noć s nedjelje na ponedjeljak ovoga puta neće biti samo obična noć, već noć dodjele Oscara, najveće i najprestižnije nagrade u svijetu filma. Stoga će vam istu u live tekstualnom prijenosu donijeti i portal Ziher.hr, koji će pratiti cijelu noć samu dodjelu, izjave glavnih protagonista te događanja oko nje.

> Pratite dodjelu Oscara na Ziheru!

Nakon što su prije više od mjesec dana, preciznije 10. siječnja 2013. godine objavljene nominacije za nagradu američke Akademije filmskih znanosti i umjetnosti, Oscara, napokon je stiglo i vrijeme za njegovu dodjelu najboljima u protekloj godini.

Nominacije kvantitativno predvode Lincoln, Silver Linings Playbook i Life of Pi, dok je ipak najveći favorit film Argo Bena Afflecka, koji je na drugim festivalima već pokupio sve nagrade koje je mogao pokupiti. No, s Oscarima nikad ništa nije sigurno pa tako ni Argo kao pobjednik u najvažnijoj kategoriji – onoj za najbolji film.

Stoga će 85. dodjela Oscara biti izuzetno interesantna, kako na crvenom tepihu prije same dodjele tako i na njenoj gala večeri. Sama dodjela se tradicionalno obavlja u Los Angelesu, a počinje u 1 sat poslije ponoći po hrvatskom vremenu, od kada ćete sve informacije oko dodjele i na njoj moći pratiti u tekstualnom prijenosu na Ziheru.

Pročitajte više o ovogodišnjim Oscarima:

Oscar 2013. – Cooper, Day-Lewis, Washington, Jackman i Phoenix: Petorica muškaraca u utrci za zlato

> Oscar 2013.: Tko je favorit od sporednih glumica?

Oscar 2013.: Borba nimfomanke, CIA-ine agentice i požrtvovne majke protiv najmlađe i najstarije nominirane kandidatkinje

Oscar 2013. – Najbolji sporedni glumac: Najneizvjesnija kategorija ovogodišnje dodjele?

> Oscar: Pogledajte najbolje filmove u zadnje 84 godine!

I Oscar za najbolje kostime odlazi…

> Oscar 2013.: Nominirani filmovi na stranome jeziku

> Tko će biti prezenteri na ovogodišnjoj dodjeli Oscara?

Be social

Komentari