Film

Video: Remake Robocopa i dokumentarac o autoru Lovca u žitu predvode nove trailere!

Foto: facebook.com/pages/Robocop-2013
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/pages/Robocop-2013
Foto: facebook.com/pages/Robocop-2013

Posljednjih dana, kao i tijekom svakog novog tjedna, izašlo je preko nekoliko zanimljivih trailera nadolazećih filmova, koji bi mogli ili trebali biti uspješni. Najzanimljiviji od njih, ovog su tjedna bili trailer za dokumentarac o J.D. Salingeru te foršpan za nadolazeći spektakl Robocop, koji je remake izdanja iz 1987. godine, Paula Verhoevena s Peterom Wellerom.

Robocop bi mogao postati novi kino-hit i blockbuster, s obzirom na glumačku postavu koja prati protagonista – kojeg glumi mladi Joel Kinnaman – u kojoj se nalaze velika glumačka imena poput Garyja Oldmana, Michaela Keatona i Samuela L. Jacksona. Režiju za film potpisuje Jose Padilha, a u kina ovo djelo stiže već 7. veljače 2014. godine. Do tada, evo prvog trailera:

Uz nadolazeći spektakl, oni mirnije prirode i finije naravi, mogli bi uživati u dokumentarcu o J.D. Salingeru, autora jedne od najboljih knjiga proze u trapericama, “Lovca u žitu”. Salinger, kako se zove ovaj dokumentarac, izašao je u reprodukciju već 6. rujna ove godine, a prethodno je pušten i drugi trailer:

Od ostalih novijih nadolazećih filmova, čiji su prvi traileri izašli ovoga tjedna, valja još izdvojiti i akciju The Art of Steal, film u kojem glavnu ulogu igra neuništivi Kurt Russell. U filmu koji će debitirati na Toronto International Film Festivalu sljedećeg tjedna, uz legendarnog Russella glume i Jay Baruchel, Matt Dillon i Terence Stamp. Film dakle izlazi 20. rujna na TIFF-u, a nedavno je stigao i njegov prvi foršpan.

Također, uskoro izlazi i novi film sa sve popularnijim Jessejem Eisenbergom, koji se proslavio u filmovima Social Network i Now You See Me. Od redatelja filma Submarine, Richarda Ayoadea, stiže film The Double, o Eisenbergovom dvojniku koji mu se pojavi u životu i počne ga uništavati. Ovaj film također debitira uskoro na TIFF-u, ali nema službeni datum izlaska u javnost. No, zato ima prvi trailer.

Konačno, stiže i jedan božićni film! Paul Giamatti i Paul Rudd glume francuske Kanađane koji odlaze proslaviti Božić u New York. U filmu All is Bright Phila Morrisona ima mnoštvo humora i božićnog duha te bi djelo moglo biti pravo osvježenje među uvijek istim i pomalo dosadnim filmovima ove tematike. Početkom listopada film izlazi u “limitirani optjecaj”, međutim, već do Božića bi ga mogle gledati sve znatiželjne oči. Do tada, prvi trailer za ovu novu komediju jest ovdje:

Be social

Komentari