kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Film

Stigao prvi teaser clip za nadolazeći i najnoviji film Ryana Goslinga!

Foto: facebook.com/onlygodforgivesfilm
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: facebook.com/onlygodforgivesfilm
Foto: facebook.com/onlygodforgivesfilm

Na YouTubeu se pred dva dana pojavio prvi teaser clip nadolazećeg novog filma Ryana Goslinga – “Only God Forgives”

Gosling, 32-godišnji Kanađanin koji je tek nakon deset godina sustavnog rada na svojoj glumi i ulozi u Hollywoodu stigao do statusa zvijezde i goleme popularnosti, za film “Only God Forgives”, koji izlazi ove godine, potpisuje glavnu ulogu antagonista Juliena.

Jedan od najpopularnijih, najzaposlenijih i najatraktivnijih glumaca današnjice – uz Toma Hardyja i JGL-a – imat će i dobru glumačku postavu sa sobom u filmu o policijskom poručniku iz Bangkoka koji mora “izravnati račune” s gradskim gangsterom (Gosling) u boksačkom meču, odnosno okršaju u tajlandskom boksu. Poznatu glumačku ekipu filma osim Kanađanina čine i Kristin Scott Thomas (“Engleski pacijent”, “Četiri vjenčanja i sprovod”) kao Jenna te Tom Burke (“Cheri”, “The Libertine”) kao Billy.

Za ovaj kriminalistički triler s elementima drame još nije poznat datum prikazivanja; režiju kao i scenarij potpisuje Nicolas Winding Refn (“Drive”, “Valhalla Rising”), a već se i po prvom kratkom clipu daje naslutiti kako će film zapravo izgledati, premda clip nije osobito visoke kvalitete (a kamo li u HD-u).

(Visited 98 times, 1 visits today)
Be social

Komentari