Film

Stigli traileri za nove filmove Dannyja Boylea, Roberta Redforda, Fast & Furious 6…

Foto: ComingSoon.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/FastNfurious6.officialfanclub
Foto: facebook.com/FastNfurious6.officialfanclub

Posljednjih su dana stigli i neki novi traileri najnovijih filmova koji tek trebaju izaći u reprodukciju. A među mnoštvom zanimljivih naslova najviše se ističe prvi trailer filma Fast & Furious 6 Justina Lina. Film u kojem se po šesti put na platna vraćaju Vin Diesel i njegova opasna ekipa predvođena svjetski poznatim glumcima poput Paula Walkera, Dwaynea Johnsona, Tyresea, Ludacrisa te Michelle Rodriguez. Universal će kao produkcijska kuća film pustiti u optjecaj počevši s 24. svibnjem ove godine, a marketinška je kampanja već odavno počela…

Uskoro, 5. travnja 2013. godine, izlazi i novi film proslavljenog redatelja Dannyja Boylea (Slumdog Millionaire, 127 Hours) – psihološki triler Trance,  koji odmah po izlasku trailera dobio i Red band. Jer, u Boyleovom novom trileru ima mnogo golotinje, krvi i nasilja, sve prikazano vrlo naturalistički, što, naravno, nije za svačije oči. Film ima i zvjezdanu glumačku postavu, James McAvoy i Rosario Dawson glume glavne uloge, dok je jedan od sporednih likova i Vincent Cassel, što uz vrlo interesantan trailer i poznavajući Boyleov rad i opus – svakako obećava da bi se moglo raditi o vrlo kvalitetnom filmu.

Robin Wright, nekad Penn, i Naomi Watts dvije su glavne zvijezde filma Two Mothers redateljice Anne Fontaine, koji je napravljen prema bestselleru, romanu Doris Lessing “The Grandmothers”. Film je premijeru imao na Sundance festivali, a već je podigao i mnogo prašine jer se radi o drami u kojoj se opisuje život dvije majke i njihove probleme sa svojim tinejdžerskim sinovima. Oštre kritike film je već dobio, a sada slijedi publika jer je izašao i prvi trailer. U reprodukciji će se film naći tek  u drugom dijelu godine jer točan datum još nije obznanjen.

The Company You Keep novi je obećavajući film proslavljenog i sada već legendarnog holivudskog glumca i redatelja, Roberta Redforda. Prvi je trailer za taj njegov film izašao još lani u kolovozu kao najava za Toronto Film Festival na kojem je film doživio i premijeru.

A sada je stigao i najnoviji – službeni trailer za film. U kojem će osim samog Redforda glumiti još i Shia LaBeouf, Anna Kendrick i Britt Marling. Radi se o drami koja je adaptacija romana Neila Gordona koja nosi isto ime, a na filmskim se platnima ovo Redfordovo djelo očekuje s 5. travnjem tekuće godine.

Od ostalih potencijalno dobrih filmova i trailera koji su izašli u posljednja dva dana, ističu se još i treći službeni trailer filma The Host sa Saoirse Ronan u glavnoj ulozi, te prvi trailer za film The Internship, komediju s Owenom Wilsonom i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, koji su ponovno udružili snage kako bi nasmijali puk. The Host izlazi najranije, već 29. ožujka u kina, dok ljetna komedija s Wilsonom i Vaughnom dolazi tek 7. lipnja.

Be social

Komentari