Glazba

Deafness By Noise, Killed A Fox, Katran i Cojones na pretposljednjem danu Vintageovog rođendana

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Pretposljednji dan rođendanskog tuluma Vintage Industrial Bara, u petak 16. prosinca, nastupit će cream della cream zagrebačke stoner i HC scene – Cojones, Katran, Killed a Fox i Deafness By Noise.

Cojones

Cojones – 10 godina rada je iza ove četvorke i friški treći studijski album „Resonate“, koji je sniman u Pleasantville studiju kod Pavla Miholjevića i Jure Ferine, poznatima po suradnji s producentom Daveom Fridmannom. Cojonesi iza sebe imaju odrađenih nekoliko europskih turneja, a osim tri studijska albuma tu je i split CD s Umorom te live album „Black Night“ snimljen u Jeni (Njemačka) te dokumentarni film „Sonic Doom: The Movie“.

Deafness By Noise

Gdje si bio ’91.? Mi znamo gdje su bili Deafnessi. U garaži su kovali prve note samoborskog hardcore rock’n’rolla. Iza sebe imaju 8 izdanja, od kojih je posljednji – ovogodišnji A Long Way Down, a kojeg će upravo ovom prilikom i promovirati i predstaviti uživo zagrebačkoj publici. Da su Deafnessi respektiran bend govori činjenica o preko 1000 koncerata odsviranih uzduž i poprek Europe i to s imenima poput – Suicidal Tendencies, Sick of it All, Rise Against, Mad Ball, Biohazard, Pro-pain,Cro mags, Slapshot, Ministry, Merauder, Spermbirds, H2O, D.R.I, Ratos de Porao,DOA…

Killed A Fox

Kao i kolege im Cojones, Killed A Foxi sviraju već 10-ak godina. Dva albuma su iza njih – Flourescence (2009.) & Spring of Sloth and Haze (2013.). Rock en Roll kvartet predvođen energičnim Chrisom Ianom koji će vas uzdići do vrhunca Nirvane. Bend koji želite gledati uživo, pogotovo obzirom da će im ovo biti prva svirka nakon godinu dana.

Katran

Peteročlani HC energični rockeri koji su uvijek dragi gosti na pozornici Vintage Industriala. Pred dvije godine izbacili su s/t album „Katran“, a do sad im karijeru krase nastupi s Biohazardom, Angerom, Crowbarom, Maxom Cavalerom, Wrenchom pa do nedavnog otvaranja za veliki Ignite.

Cijela ulaznice je 20 kuna.

Be social

Komentari