Izvedbene umjetnosti

Jedinstvena predstava “Vrijeme” ponovno na zagrebačkim ulicama

Foto: Mateja Ilijašev
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prošloga rujna i listopada svijet je bio neko potpuno drugo mjesto. Sjećanje na njega polako blijedi, ali jedna je predstava te jeseni ostala urezana u misli onih koji su u njoj sudjelovali. Jedinstvena predstava „Vrijeme” ponovo se vraća u Zagreb.

„Vrijeme” je potpuno drugačija predstava u kojoj nećete moći sjediti, niti ćete stajati u redu pred vratima kazališta, ali ćete zato dobiti potpuno drugačiji doživljaj kazališta, grada Zagreba, ali i sebe samih kroz šetnju Zagrebom. Forma izvedbene šetnje znači da glumce, daske, zastore i uobičajenu scenografiju teatra zamjenjuju gradske ulice, parkovi, tramvaji i slučajni prolaznici.

Osim šetnje gradom koji mislite da poznajete, ali ćete ga tek upoznati na način na koji nikada do sada niste, šetnja je to i u sebe, u one kutke u koje ne zalazite tako često ili ih samo omaškom posjetite koju minutu prije nego vam se navečer sklope oči. Uz „Vrijeme” šetat ćete sami sobom, svojim mislima, osjećajima i uspomenama.

Foto: Mateja Ilijašev

Provjerite kako nam je bilo prošle godine

Izvedbe

U svakoj šetnji-izvedbi može sudjelovati maksimalno 30 osoba koje uz pomoć slušalica prate zadani plan kretanja na hrvatskom ili engleskom jeziku. Takvo je danas vrijeme. Ponesite maske.

Ovogodišnje izvedbe rezervirane su za 14.-17. rujna te 21.-23. rujna. Polazak je iz predvorja Glavnog kolodvora u 17 sati. Ulaznice po cijeni od 70 kuna kupuju se na blagajni ZKM-a (Teslina 7) ili u ZKM-ovoj web trgovini.


Be social

Komentari