Istaknuto

Ziher slavi 4. rođendan: I ove godine svi ste pozvani!

Foto: ziher.hr
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: ziher.hr
Foto: ziher.hr

Unatoč negativnim konotacijama oko 10. travnja, ove godine na taj datum imate priliku prisustvovati rođendanskom slavlju. Naime, studentski kulturni portal Ziher.hr slavi svoj četvrti rođendan i ovim putem zove sve svoje čitatelje da mu se pridruže!

Iako četverogodišnja djeca trebaju otprilike 12 sati spavanja, Ziher se budno trudi dostaviti sve relevantne informacije iz svijeta kulture te vam približiti zanimljivosti iz istog. Rođen kao ideja mladih studenata novinarstva, stalno je u pokretu, neumorno trči uokolo, postavlja si nove izazove i preispituje svoju moć. Dok neka djeca tek uče vezati svoje žnirance, Ziher velikim koracima grabi prema davno postavljenim ciljevima. Inzistira na kvaliteti naspram kvantiteti, promovira kulturne vrijednosti, promiče ih i potiče svoju publiku na dijalog. Ziher je također i zahvalan, budući da na njegovu elektroničku adresu mjesečno dolazi pozamašan broj posjetitelja.

S navršene četiri godine, dijete dobije na težini 2 kilograma i naraste za šest centimetara. Kako je Ziher oduvijek bio drugačiji od drugih, može se pohvaliti “težinom” od 30ak suradnika koji na dnevnoj bazi kreiraju kulturni sadržaj posvećen široj studentskoj populaciji.

Jasno je da se kupovanjem novih igračaka brzo možete dovesti do nezavidne financijske situacije, tako da poklone ne morate nositi. Na ulazu samo donirajte simboličnih 10kn, koji će pomoći Ziheru napraviti korak dalje. Zauzvrat, Ziher vam nudi najbolji rođendanski tulum ikad priređen u Malom pogonu. Ukoliko ste se prošle godine našli u situaciji da su vrata Tvornice bila zatvorena, shvatili ste da su ulaznice bile rasprodane u rekordnom roku. Kako biste izbjegli sličnu situaciju ovaj put, karte možete kupiti već od ponedjeljka, 7.4. na šanku Malog pogona.

Ulaz se otvara u 22h, a tulum traje do ranih jutarnjih sati. Jer kao pravo četverogodišnje dijete, Ziher obožava plesati sve dok iz njega ne nestane i zadnji atom snage.

Vidimo se!

Link na event: https://www.facebook.com/events/484666501660416/?ref=22

Be social

Komentari