Nagrade

Ziherov adventski kalendar 2017: 5/25

Vrijeme čitanja: 2 minute

Dragi Ziherovci,

Petog dana Ziherovog adventskog kalendara vodim vas u Muzej iluzija i u Vintage Industrial Bar na koncert Bebe na vole!

1. Adam Semijalac, poznatiji kao Bebe na Vole, nakon 10 mjeseci vraća se na pozornicu Vintage Industrial Bara. Jedan od najpoznatijih blues vokala na ovim prostorima, iza kojeg je hvaljeni album “Time of Great Depression”, u VIB-u će izvesti presjek svoje 10 godina duge karijere. Osim za Bebe na Vole, Semijalac potpisuje i glazbu za 15-ak predstava i podučava gitaru, bass, banjo i mandolinu. U Vintageu će mu se pridržiti Mind Itches koji će nakon duže pauze ponovno zasvirati u akustičnom izdanju. Ako želiš na koncert u Vintage Industrial Bar, uputi se na Ziherov Instagram profil.

2. U Muzeju iluzija ništa nije onakvo kakvim se čini. Više od 70 eksponata zaigrani su podsjetnik da naše pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke! Oduprite se gravitaciji u Kosoj sobi; doživite kako vam prijatelj*ica pred očima raste ili se smanjuje; izgubite se u beskonačnosti Sobe ogledala, poslužite nečiju glavu na pladnju te se konačno popnite na strop i podvig ovjekovječite fotografijom u Obrnutoj sobi. U suradnji s Muzejom iluzija pripremio sam 2×2 ulaznice za Ziherove čitatelje koje možete osvojiti na Ziherovoj Facebook stranici.

Ziherov adventski kalendar

U sklopu Ziherovog adventskog kalendara i ove sam godine pripremio veliki broj darova. U suradnji s 26 partnera i prijatelja Zihera tijekom idućih 25 dana podijelit ću više od 40 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti. Filmove vam donose Kino Tuškanac, Kino Europa, Art-kino Croatia, Discovery Film, 2i Film i Cineplexx, glazbu Tvornica kulture, LAA, Vintage Industrial Bar, KSET, Universal Music i Croatia Records, izložbe Klovićevi dvori, Muzej za umjetnost i obrt, Muzej suvremene umjetnosti, Hrvatski muzej naivne umjetnosti, Muzej torture, Muzej iluzija, Muzejsko dokumentacijski centar i Umjetnički paviljon, knjige OceanMore i Naklada Ljevak, a kazalište Gavella, Teatar &TD, ZKM i HNK u Zagrebu.

Ziherov adventski kalendar otvara se svaki dan u 9 ujutro na Ziherovoj Facebook stranici i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri nakon 22 sata na Facebooku. Tko zna što se sutra krije…

Puno ljubavi,

Djed Mraziher

Be social

Komentari