eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

pjesme
8. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 25 minute Naši ljubitelji Eurosonga, Patrik, Eva i Helena, poslušali su sve pjesme s ovogodišnjeg natjecanja i za vas sačuvali svoje dojmove.

Nagrade

Ziherov adventski kalendar – 3/25

Vrijeme čitanja: 2 minute

Adventnaziheru 3 postUšli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 3.12.

Danas poklanjamo dvije ulaznice za Sonic Bullets festival u Tvornici kulture koji se održava u petak, 5. prosinca. Koncert je dio proslave 18 godina Radio Studenta. Osim malog-velikog radija, taj se dan slavi još jedan veliki rođendan! Dvadeset godina karijere proslavit će The Bambi Molestersi koji su ujedno i headlineri ovog festivala, a slavljenicima će se pridružiti The Flaming Sidburns, Chris Eckman/The Strange, My Buddy Moose i B and the Bops. Ziherovu najavu i još informacija o samom događaju možete pročitati ovdje.

Kako osvojiti ulaznice, pitate se? Svi koji žele na ovaj dupli ročkas hitro se prebacite na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg posta o adventu na Ziheru komentirajte zbog koga želite u Tvornicu! Dva sretna dobitnika/ice izabrat ćemo u večernjim satima. Sretno svima!

(Visited 101 times, 1 visits today)
Be social

Komentari