kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Nagrade

Nagradnjača: Na drugom dijelu CFSN godišnjice nastupa preko 30 DJ-eva

Foto: cfsn
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: cfsn
Foto: cfsn

Prvi dio XII CFSN-ove godišnjice proslavio se u punom i rasplesanom Sirupu. U goste je stigao mladi i perspektivni HNNY, a party je trajao sve do 8:30 ujutro. Shvativši da vas ni tada nisu mogli iz kluba istjerati, drugi dio godišnjice odlučili su produžiti čak do 11h. Web streaming trajati će punih 24h, pa vam niti doma njihova glazba neće prifaliti.

 Slavljenička parada pod okriljem brojke XII ovaj put seli u klub Mikser. Godine rada na sceni proširile su im horizonte, a glazba koju vole i promoviraju je raznolika i ne može se više spremiti samo u jednu ladicu. Po istom pravilu, pravilu višeladičnosti, izabrali su i DJ-eve koji će za ovu posebnu priliku pripremiti sasvim posebne slavljeničke setove. Kako biste saznali što će spremiti, kakvu priču ispričati, pratite njihov Facebook page.

https://www.facebook.com/cfsn.org

Subota, 05. travnja @ klub Mikser

CFSN XII ANNY & KLUBIKON LAUNCH

2 floora

12 godina

24 sati web streaminga

Kroz 24h u Mikseru će nastupiti ni manje ni više već 30 DJ-eva:

Herzel, Æon, itch, phillipe, Funk Guru, Burek DJs, Mack Julia, Arsen Pavešić, Mario Novak, Novell, Cookie, Koolade, Qwerty, Jogarde, Jan Becele, Ivna F., Sergio, Basta, Jin San, Digitron Sound, Luka Eterović, MaJah, Lucija, Maja Pa, Frendova soba DJs, itd.

Cijena ulaznice je 40kn. Za after party 25kn. Preko dana je ulaz besplatan.

VAŽNO!

Pošto se dobre stvari u gradu najčešće preklapaju te pošto klub KSET radi samo do 3h, a Mikser se puni tek oko 1:30, organizirano je cjelonoćno glazbeno putovanje koje će trajati ni manje ni više no punih 13h. Ulaznice po cijeni od 55kn mogu se kupiti preko Entrio.hr sustava te će vrijediti i za klub KSET i za klub Mikser.

PRETPRODAJA: http://bit.ly/1fa0wnt

CFSN Facebook: https://www.facebook.com/cfsn.org

Naš Illectricity Festival: https://www.facebook.com/illectricity

CFSN Productions: https://soundcloud.com/cfsn

CFSN Sundays mixevi: http://www.mixcloud.com/cfsn/

Ziher vam dijeli 2×1 upad za ovaj jednodnevni tulum. Sve što treba je ostaviti u komentaru svoje ime i prezime, a dobitnike saznajte na  facebook stranicama Ziher.hr-a.
Sretno!

(Visited 127 times, 1 visits today)
Be social

Komentari