Nagrade

Nagradnjača: Godišnjica CFSN DJs eventa u Sirupu

Foto: CFSN
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: CFSN
Foto: CFSN

Prije točno godinu dana CFSN DJ-i svoje su evente preselili iz Grey Rooma u Sirup. Danas im je Sirup i dalje najomiljeniji klub u gradu, mjesto izrazito pozitivne energije koji se brine da zvuk bude besprijekoran, kao što i oni brinu da svi eventi u njihovoj organizacijij uvijek budu dupkom puni. Ususret Masken’bassu i XIII. godišnjici, CFSN-ovci će u petak, 23. siječnja, nastupiti u Sirupu u postavi Æon aka Foil, phillipe Funk Guru, a screen setup & video odradit će liik. Vrata se otvaraju u 00:30, a radno vrijeme kluba je do 7:30. Ulaz je 20kn do 01h, 30 nakon.

Za neupućene, CFSN DJs su jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu, od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona, te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim.

Ziher.hr vas vodi na liječenje u Sirup, a CFSN-ovci će se sigurno pobrinuti da vas izliječe svojim glazbenim odabirom. Dvoje sretnika osvojit će upad jer dijelimo 2×1 upad za party, sve što trebate napraviti je komentirati članak imenom i prezimenom i pričekati petak ujutro kada ćemo objaviti pobjednike.

Be social

Komentari