Film

Ben Affleck pregovara o preuzimanju glavne uloge u “Gone Girl”

foto:facebook.com/benaffleck
Vrijeme čitanja: 2 minute
foto:facebook.com/benaffleck
foto:facebook.com/benaffleck

Pored toga što se sprema za snimanje vlastite adaptacije romana Dennisa Lehanea Live by Night, Ben Affleck ozbiljno razmišlja o tome da stane ispred kamera za potrebe snimanja filma Gone Girl.

Inače, Gone Girl također je filmska adaptacija istoimenog romana Gillian Flynn čiju je redateljsku palicu preuzeo David Fincher (The Social Network, Se7ven). U slučaju da Affleck prihvati ovaj angažman, njegov projekt u dogovoru s Warnerom Brosom morat će pričekati, no čini se kako to nijednoj od strana ne predstavlja problem.

Suradnja s Fincherom zasigurno je za Afflecka veoma značajna, budući da je prije toga propustio vodeću ulogu u filmu Focus zbog obveza prema spomenutom Live by Night. Kako bilo, s obzirom na to da će Affleck stići dovršiti svoj projekt do kraja 2014. te će moći nesmetano sudjelovati u sezoni dodjeljivanja filmskih nagrada, sve je izglednije da će prihvatiti ulogu u filmu.

Radnja Gone Girl zasniva se na nestanku Amy Dunne iz iznajmljene vile na rijeci Mississippi gdje su ona i njen muž Nick trebali proslaviti petu godišnjicu braka. Pod rastućim pritiskom policije, medija i Amynih roditelja, Nick, zlatni gradski dečko, sve se više zavija u laži, prijevare i neprimjereno ponašanje. Uskoro se počinju otvarati brojna pitanja. Parovi se pribojavaju koliko zaista poznaju svog supružnika, a oni bliski Amy pitaju se je li Nick zaista njen ubojica? Nicku u pomoć pristiže Margo, njegova blizanka, koja se zalaže za nevinost svoga brata. Pa ipak, ako Nick nije ubojica pokreću se nove sumnje poput one što se nalazi u srebrnastoj kutiji skrivenoj u stražnjem dijelu njena ormara?

Be social

Komentari