Film

“Breaking Bad” postaje film, Vince Gilligan i dalje drži sve konce u svojim rukama

Foto: facebook/BreakingBad
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pet godina nakon finala Breaking Bada, autor Vince Gilligan potvrdio je glasine o snimanju filma baziranog na seriji. Scenarij i produkciju u rukama ovog puta drži Gilligan, a priča prati “bijeg otetog čovjeka i njegovu borbu za slobodu”, prenosi Collider.

Hoće li radnja prethoditi seriji kao što je to činio dobro prihvaćeni Better Call Saul ili se odnosi na vrijeme nakon završetka i vraćaju li se protagonisti i glavni glumci u priču, još uvijek nije poznato. Prema mnogima, najvjerojatniji scenarij je da film preuzima priču Jesseja Pinkmana (Aaron Paul), nadovezujući se na događaje posljednje sezone koji slijede nakon što Jessie pokuša pobjeći iz Albuquereque.

Bryan Craston za CNN je izjavio da još nije pročitao scenarij tako da je pitanje hoćemo li uopće u filmu vidjeti Waltera Whitea. Ono što također ostaje otvoreno jest snima li se film za kino ili televizijsku distribuciju, a jedino što je zasad sigurno jest da snimanje započinje već ovog mjeseca.

Breaking Bad debitirao je prije deset godina i prije negoli je dosegnuo širu publiku Netflixa, neko je vrijeme prolazio ispod radara kritičara i gledatelja. S vremenom je postao jedna od najhvaljenijih serija svih vremena, osvojivši brojne Emmyje i druge prestižne nagrade.

Be social

Komentari