Film

Jesen stiže, a i Breaking Bad film s njom

Foto: facebook.com/Breaking Bad
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nije prošlo ni nekoliko dana otkako je Bob Odenkirk, korumpirani odvjetnik Saul Goodman iz Breaking Bad/Better Call Saul potvrdio obožavateljima serije da je dugometražni igrani film nastao prema seriji – završen.

Nitko ga nije očekivao tako brzo, a posebice ne da će biti na Netflixu već 11. listopada – čim započne nova akademska godina. Film naslova El Camino: A Breaking Bad Movie pokušat će spasiti Netflix od utapanja pred Amazonom i Disneyjem, a najavljuje ga teaser u kojem Skinny Pete (Charles Baker) mora policiji odgovarati o Jesseju Pinkmanu (Aaron Paul) koji je, evo spojlera, preživio veliki obračun u kojem je Walter White platio glavom.

Naslov dolazi od automobila kojim je Jesse pobjegao od neo-nacista u posljednjoj epizodi serije nakon što je bio prisiljen kuhati kristalni metamfetamin po receptu velikoga Heisenberga. U posljednjim je kadrovima histeričnim smijehom petama davao vjetra dok je Walter krvario na podu…

Film je režirao kreator i redatelj serije Vince Gilligan koji kao ni sam Aaron Paul još uvijek ne želi potvrditi je li se u filmu nekim ludim slučajem našao Walter White (Bryan Cranston) ili je preživio i preženio se, pa sada ima trojicu novih sinova pod imenom Hal od kojih je onaj srednji šatro genijalac. Dakako, znamo da će se pored Jesseja pojaviti ostali preživjeli sporedni junaci serije koju smo opsesivno pratili pet sezona.

Kako vi gledate na filmski nastavak vrlo zaokruženog serijala? Podijelite s nama svoja mišljenja.

Be social

Komentari