kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Glazba

Blur objavljuje album nakon dvanaest godina – poslušajte novi singl ‘Go Out’

Foto: facebook.com/blur
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: facebook.com/blur
Foto: facebook.com/blur

Predvodnici brit popa devedesetih, indie rock bend Blur, se nakon dvanaest godina vraća s novim studijskim izdanjem. Nakon što je frontman Damon Albarn zaplovio u solo vode na posljednjem albumu “Everyday Robots” kojeg smo i recenzirali, ali i nakon dugogodišnjeg skrivanja iza animaranog lika u bendu Gorillaz, konačno se odlučio ponovno posvetiti karijeri s bendom koji mu je i donio slavu. Uz njega, tu su i Graham Coxon, Alex James i Dave Rowntree.

Kompletan materijal koji će se naći na novom albumu snimljen je za samo pet dana u Hong Kongu 2013., a od petnaest pjesama koje su snimili na albumu će se naći njih dvanaest. Što je na neki način i simbolično, uzevši u obzir koliko su vremena proveli pauzirajući. Izdanje naslovljeno “The Magic Whip “ izlazi 27. travnja.

Osim samog popisa skladbi,  bend je uvid u opus koji će naći na sljedećem diskografskom uratku pružio i u obliku videospota za novu pjesmu “Go Out”, a kako ova numera zvuči možete pogledati na linku ispod.

“The Magic Whip”:

01 Lonesome Street
02 New World Towers
03 Go Out
04 Ice Cream Man
05 Thought I Was A Spaceman
06 I Broadcast
07 My Terracotta Heart
08 There Are Too Many Of Us
09 Ghost Ship
10 Pyongyang
11 Ong Ong
12 Mirrorball
(Visited 265 times, 1 visits today)
Be social

Komentari